Feljelenthet ezért a marketplaces vásárlóm?
Eladtam neki egy cipőt. 12.000 forintért.
Előreutalt, elküldtem, sértetlenül megérkezett. Amikor megkapta, írt is egy “köszi”-t.
Majd pár órával később ír nekem, hogy nem kényelmes rá a cipő, nyomja a lábujját, túl kicsi.
Mérettel együtt hirdettem, 39-es, az én 39-es lábamra jó volt. Belső talphosszt is mértem neki, fotózva.
Cserét nem beszéltünk, hogy lehetséges. Ha nem veszem vissza és nem utalom vissza a pénzét, feljelenthet?
Én korrekten, korrekt méretekkel, képekkel adtam el neki. Azt kapta, ami a hirdetésben állt.
Nyugi, csak próbálkozik, hogy lehúzzon. Tipikus autónepper szokás bizonyos lókupec társaság körében. Te csak egy cipőt adtál el neki, képzeld el ugyanezt egy 3 milliós használt autóval. Elviszi tőled a vevőd, majd félóra múlva hív, hogy egy rejtett hibás kocsit adtál neki el, mert lerobbant az autópályán és azonnal vedd vissza a kocsit, plusz fizess kártérítést, vagy utalj neki 500 ezret félórán belül és akkor rendben van. Nyomatékul elküldi a családja 8 tagját megrángatni a kerítésedet.
A vevőd is próbálkozik, nem kell tőle megijedni, te korrekt voltál.
Ha korrekten leírtál neki mindent, lemérted, és az adatok is valósak, akkor te minden tőled telhetőt megtettél. Ha használtan vásárol az ember cipőt, akkor mindig benne van a pakliban, hogy nem lesz kényelmes. Főleg, mert az egyik lábunk gyárilag nagyobb, mint a másik.
Én mondjuk inkább a Vaterát ajánlom eladásra is, mert ott komolyabbak, megfontoltabbak a vevők ilyen szempontból.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!