Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Szerepelhetek így a KHR...

Szerepelhetek így a KHR listán, vagy nem, csak a szolgáltató listáján szerepelek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy anno vettem fel egy vodafone-s, valamint egy telekomos sim kártyát. Sajnos nem tudtam fizetni, ami azóta kamatozott. A telekomost most kértem el részletre.

Viszont nem tudom, hogy így szerepelhetek e a KHR listán, vagy sem, mert semmilyen hitelt nem vettem fel, csak 2 sim kártyát, előfizetésest, semmilyen más dolgot, sem telefont, semmilyen egyéb készüléket.

A NAV-nál nincs tartozásom, most néztem meg ügyfélkapun, viszont nem tudom, hogy KHR listán szerepelek e.

Előre is köszönöm a válaszokat!

Babaváró hitelt akarunk felvenni a párommal, s egyik feltétele az, hogy KHR listán nem szerepelhetünk, ő jelenleg is fizet egy hitelt, a providentnél, minden hónapba beér időbe, így is fel tudjuk venni?

2023. márc. 6. 22:41
 1/2 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
Nem a KHR-be csak a banki hitelek szerepelnek.
2023. márc. 6. 23:38
 2/2 anonim ***** válasza:

A khr-t tudod ellenőrizni online is: [link]

A providentes hitel (heti törlesztésű), a legtöbb banknál elutasítási indok.

2023. márc. 7. 08:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!