Binance kifizetés ötletek?
Miből gondolod hogy nem támogatja?
Átváltod converttel a BTC-t EUR-ra majd a spot walletben rámész a withdraw-ra. Utána ott a jobb felső sarokban Withdraw FIAT és akkor tudsz választani SEPA és Visa/MC között. 29/F
Te atya úr isten!
1es válaszomban írtam, hogy adja el a kriptót. 39%ra lepontozva. Szerintetek a kriptó átvált@sa Eurora az nem eladás??? Ha ennyi hozzá nem értő irogat itt válaszokat, akkor rátok se bíznám még a kisujjam körmét sem 😂😂😂😂
De azzal, hogy eladja a kriptot meg nem veszi ki binancerol.
Azt kérdezte hogy milyen módon lehet kivenni, nem hogy milyen pénznemben.
Nem feltétlen kell neked átváltani, például kártyás vásárlásnál (akár revolutra) magától átváltja a BTC-t euróra. Persze utalásnál szükséges.
#4-es azért vagy lepontozva mert semmilyen plusz infót nem mondtál.
Ha valaki megkérdezi hogy olajfoltos lett a kabátom hogy mossam ki? És arra te azt válaszolod hogy tisztítsd ki, az helyes, de nem hasznos. Ugyanez a te válaszod..
6os te sem vagy egy agytröszt. A kérdés az volt, hogy utaljon BTC-t számlára. Szerintem BTC-t sehogy! Hogyan lehet kiszedni kriptót kérdés szintén arra utal, hogy eszébe sem jutott eladni.
De természetesen 6os mindent meg lehet magyarázni, úgy hogy mindenki más hülye, csak te vagy okos 😂 Addig jó, miíg van önbizalmad 😂
"A kérdés az volt, hogy utaljon BTC-t számlára. "
Nem, a kérdés az volt hogy hogyan tud kifizetni Binanceről. Amihez pont nem kell átváltania a BTC-t, ha Binance kártyával befizet revolutra, mivel ezt a Binance automatikusan megteszi.
Nem feltelezem hogy a kérdező azzal nincs tisztában hogy a bankszámláján nem tud BTC-t tárolni. Nekem ebből nem úgy tűnik, hogy én vagyok az aki mindenkit hülyének néz.
#8 szerintem menj és d*ugj egyet, ahelyett hogy itt belekötsz másokba.
Mert ugyanis én pedig rólad nem feltételezem, hogy "kielégült", harmónikus légkör vesz téged körül. Sőt, olyan szinten b@szatlan vagy, hogy már rossz olvasni az írásod....
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!