A Bursa Hungarica ösztöndíjakat mikor utalják?
Úgy emlékszem március, de még nem kaptam semmit és a tanulmányi, szociális ösztöndíjról sem, hogy kapok-e és mennyit...
Nem véletlen pályázza meg, aki megpályázza sajnos olyan a helyzetünk, és december óta nem kaptam, de enni meg kell...
Papíron március 8-án kellett volna kiírniuk, hogy mennyi lesz a teljes havi támogatás, de nekem se kültdtek semmit.
Tavaly április 8-án kaptam meg 3 havi intézményi részt, kíváncsi vagyok, hogy most mennyit fognak késni.
Március rémlik nekem is.
Intézményi? mármint a sulitól?
Beléptem a bursa oldalára ott nekem azt írja, hogy pályázat ellenőrzés alatt de már decemberben rég kaptam értesítést h "megnyertem".
Települési önkormányzat támogatásnál van összeg, Megyei önkormányzat támogatásbál is van feltüntetve összeg a honlapon viszont az intézményi támogatásál 0 Ft áll, gondolom át fogják írni ezt is nem?! vagyis a sulitól is fog érkezni??
Tudtommal úgy áll össze a támogatás, hogy az önkormányzat ad x összeget, és az intézmény ahol tanulsz, annyit ad mint az önkormányzat, de max 5000 Ft-ot.
Pl ha az önkormányzat ad 3000 Ft-ot, akkor az egyetem is annyit fog adni pluszban, és így 6000 Ft lesz a havi támogatás, de ha 10000 Ft-ot ad az önkormányzat akkor az egyetem 5000 Ft-ot ad, így 15000 lesz az összeg amit kapsz havonta.
Akkor elvileg neked 10 000 Ft lesz, csoporttársadnak meg 15 000 Ft.
Ezt kellett volna hivatalosan leírniuk március 8-án.
Illetve van még olyan hogy megyei támogatás 1000 Ft
csak az intézményinél látok 0-t egyenlőre de gondolom azt majd átírják akkor 5000 Ft-ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!