Magyarországon tényleg akkora a szegénység mint ahogy mondják, vagy ez kamu?
Sajnos magyar vagyok, szégyellem is a származásom.
Egyébként pedig mindenki saját maga életének a kovácsa. Ha a nyomorogsz, gondolkodj el azon, hogy milyen igényedet tudnád elhagyni és hogyan tudnál életeden javítani.
Viszont az egész kommentedből süt a negativizmus, irigység, rosszindulat. Szerintem ezen kéne először dolgoznod, hogy ne legyél ilyen.
Sz..ar a történelmünk, pocsék a jelenünk, nem becsülik a magyarokat, politikusaink egy rakás szart se érnek, a himnuszunk depresszív hangulatú, akárcsak a karácsonyi dalainak..stb.
Mi is csak azért élünk jól a párommal, mert hitelmentes saját lakásban élünk, nincs autónk, nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, nincs gyerekünk, és így minőségibb ételeket tudunk venni, meg tudunk menni külföldre nyaralni.
Viszont azért álszentség lenne azt mondani, hogy nagyon rossz lenne a helyzet itthon, mert akik fent tudnak tartani autót, használják is, meg minden fölöslegesre is képesek elszórni (pia, cigi, mekis kaják..), meg a boltok állandóan tele vannak, elég megnézni karácsony előtt milyen a helyzet, szóval van pénze az embereknek.
És azt tudod, hogy sokan hitelből vásárolnak karácsonyra, mert hozni akarnak egy bizonyos színvonalat? Utána meg hónapokig törleszti.
Én inkább azt mondanám, amagyarok többsége nagyon szereti kifelé azt mutatni, hogy tehetős.
Ha valakinek ennyi esze van, akkor így járt. Azt nem tudom sajnálni. Magának keresi a problémát. Viselje is a következmények, de ne sírjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!