Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Magyarországon tényleg akkora...

Magyarországon tényleg akkora a szegénység mint ahogy mondják, vagy ez kamu?

Figyelt kérdés
Budapesti vagyok, és nem igazán azt látom, hogy az embereknek nincs pénze,kivéve a kisnyugdíjasokat, de rájuk meg eddig is ez volt a jellemző.
2023. márc. 1. 11:39
1 2 3 4
 21/34 Morzsi007 ***** válasza:
62%
Nem akarok megsérteni senkit, de van az a réteg, aki nem akar dolgozni, vagy aki anno az iskolában nem figyelt oda, mert pont nem érdekelte semmi és ezek az embereknek olyan munkájuk van, amilyen, ezt kinek köszönheti?
2023. márc. 1. 14:39
 22/34 anonim ***** válasza:
69%

Sajnos magyar vagyok, szégyellem is a származásom.

Egyébként pedig mindenki saját maga életének a kovácsa. Ha a nyomorogsz, gondolkodj el azon, hogy milyen igényedet tudnád elhagyni és hogyan tudnál életeden javítani.

Viszont az egész kommentedből süt a negativizmus, irigység, rosszindulat. Szerintem ezen kéne először dolgoznod, hogy ne legyél ilyen.

2023. márc. 1. 15:12
 23/34 A kérdező kommentje:
De miért szégyelled a származásod?
2023. márc. 1. 15:42
 24/34 anonim ***** válasza:
76%
Azt tudtátok, hogy a gazdagok 100%-a nem szegény?
2023. márc. 1. 16:02
 25/34 anonim válasza:
46%
Hát igen, annyira nagy szegénység van az országban, hogy csövesek, szegények, nyugdíjasoknak csak drága márkás alkohol, cigi, kávéra van pénzük. Nincs szegénység az országban!
2023. márc. 1. 17:08
 26/34 anonim ***** válasza:
55%

Sz..ar a történelmünk, pocsék a jelenünk, nem becsülik a magyarokat, politikusaink egy rakás szart se érnek, a himnuszunk depresszív hangulatú, akárcsak a karácsonyi dalainak..stb.

Mi is csak azért élünk jól a párommal, mert hitelmentes saját lakásban élünk, nincs autónk, nem dohányzunk, nem iszunk alkoholt, nincs gyerekünk, és így minőségibb ételeket tudunk venni, meg tudunk menni külföldre nyaralni.

Viszont azért álszentség lenne azt mondani, hogy nagyon rossz lenne a helyzet itthon, mert akik fent tudnak tartani autót, használják is, meg minden fölöslegesre is képesek elszórni (pia, cigi, mekis kaják..), meg a boltok állandóan tele vannak, elég megnézni karácsony előtt milyen a helyzet, szóval van pénze az embereknek.

2023. márc. 1. 17:47
 27/34 anonim ***** válasza:
74%

És azt tudod, hogy sokan hitelből vásárolnak karácsonyra, mert hozni akarnak egy bizonyos színvonalat? Utána meg hónapokig törleszti.

Én inkább azt mondanám, amagyarok többsége nagyon szereti kifelé azt mutatni, hogy tehetős.

2023. márc. 1. 17:59
 28/34 anonim ***** válasza:
60%
A legjobb módja szegénység felmérésének, ha bemegyünk egy plázába és megszámoljuk az ott tartózkodó embereket. Ha sokan vannak ott, akkor nincs szegénység. Másik módszer, hogy megnézzük az ismeretségi körünk hogyan él, ez közel reprezentatív mintát ad az egész országról.
2023. márc. 1. 17:59
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ha valakinek ennyi esze van, akkor így járt. Azt nem tudom sajnálni. Magának keresi a problémát. Viselje is a következmények, de ne sírjon.

2023. márc. 1. 18:14
 30/34 anonim ***** válasza:
49%
A Fidesz-, és csapata szerint minden rendben van, mindenki meg tud élni a fizujából.
2023. márc. 1. 19:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!