Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi a fenéért kell minden...

Mi a fenéért kell minden online intézni?

Figyelt kérdés
Olyan frusztráló és időigényes, ráadásul elfelejtett, elvesztett felhasználónevek és jelszavak maga a rémálom. Elvárják, hogy 70-80 éves emberek hirtelen IT képzettek legyenek, vagy gyerekeik, unokáik megcsináljanak mindent nekik. Nincs egy nyamvadt telefonszám amit felhívhatsz ahol hús vér érző emberrel beszélhetsz aki fel is fogja a problémádat mert nem csak 4 féle sablon probléma létezik hanem 1000. Inkább kapsz helyette egy robot menüt 18 opcióval amelyik mindegyike átirányít a weboldalukra amely vagy nem működik vagy nem találod meg amit kellene vagy elfelejtetted a jelszavat és akkor írhatsz emailt és imádkozhatsz, hogy még idén válaszolnak rá!
2023. márc. 1. 08:42
 1/5 anonim ***** válasza:

Esete válogatja, hogy az online előnyös-e vagy sem.

Sajnos vannak durva visszaélések a többnyire előnyös rendszerrel. Például én nem tudtam elérni egy szakembert a R@nault cég ügyfélszolgálatának tótiai képviseletén, mert a cég nem akarta intézni a régebbi behozott autók banális - de komoly problémákat okozó papírügyeit, hatalmas károkat okozva ezzel az autótulajdonosoknak. (Nekem 200 euró közvetlen anyagi kárt, és két hét súlyos idegkimerültséget okozott az említett ügy.)

Mikor többször telefonál az ember az ilyen "zöldszámra", akkor a mikrofonikus és lesajnáló hangú SSC-s pi@sa átkapcsol a főnökéhez, aki direkt lehalkított telefonhanggal beszél, így gyakorlatilag ellehetetlenítve a normális kommunikációt. Rohad a rendszer, ezért nincs más mód - muszály az ilyen praktikákat jól kibeszélni - le kell járatni az ilyen mocsok cégeket!

2023. márc. 1. 09:13
 2/5 anonim válasza:
93%

Százszor jobban szeretem online intézni az ügyeket.

Ha megvan a jószándék, annyi idő alatt el lehet intézni az ügyet, amennyi idő alatt az utcám végéig sem érnék el. Ha meg nincs jószándék (mint az 1-es hozzászóló írásában olvasható), hiába is utazik az ember akár a szomszéd országba is, kétséges, sikerrel jár-e az ügyintézése.

Nem az online forma a gond, hanem az, hogy némely szolgáltató együttműködési készsége korlátozott.

2023. márc. 1. 09:24
 3/5 anonim ***** válasza:
81%
Mindent lehet még személyesen is intézni egyelőre.
2023. márc. 1. 09:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

A minap személyesen intéztem internet szerződésmódosítást.

Apám volt a szerződő fél, én nem vagyok jogosult. Mondom, apám már nem él. Ok, vigyem be a halotti anyakönyvi kivonatot. Bevittem, személyesen.

Most én vagyok a halott ügyfél. Személyesen intéztem.

2023. márc. 1. 14:05
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
#4: Egész jól elintézted, szerencséd volt, rugalmasak voltak, nem kellett apádnak személyesen bevinni a halotti anyakönyvi kivonatát.
2023. márc. 1. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!