Igényelhetek álláskeresési járulékot, ha betanulói szerződésem van egy ingatlanirodával?
Nem, nincs munkaidő. A megallapodás 3 hónapra szól és paragrafusokra csak a buntetoeljaras emlitese soran hivatkoznak, az uzleti titkokat illetoen... szóval igen, ezért kérdezem, mert szerintem ez nem számít foglalkoztatási jogviszonynak, mégsem vagyok benne biztos...
Amúgy ha pl igényelnék allaskeresesi jarulekot és pl idokozben kivaltom a katat vagy talalok egy munkahelyet, úgy a jarulek automatikusan megszunne vagy erre nekem kell odafigyelnem, hogy mindent lejelentsek a munkaugyi hivatal fele?
Azert kérdezem, mert ha ez a folyamat automatikus, akkor teljesen felesleges ezen a megallapodas dolgon agyalnom, elég csak igényelnem a járulekot, aztan, ha esetleg utközne ezzel az emlitett jogviszonnyal, akkor egyszeruen csak nem allapitjak meg...
Jaradek nem jarulek
Valószínűleg igenyelheted de az ugyintezo ugy is elmondja ha bemesz.
Mit csinálsz a 3 hónap betanulás alatt pontosan? Végzel munkát?
Fizetsz a betanításért?
Minek a kata ev ehhez, ha ebből munkaviszony lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!