Foxposttal lehet babaágyát is küldeni?
Figyelt kérdés
Meghirdettem egy kiságyat pelenkázóval, írt is valaki, hogy foxpost szállítással szeretné kérni. Sosem használtam semmi ilyesmit és nem tudom mi a menete ennek, szóval elnézést ha hülye kérdés. :) Be is kell csomagolnom dobozba?2023. febr. 27. 15:04
1/7 anonim válasza:
Megnézed a foxpost.hu-n, hogy mekkora csomagot tudnak kezelni.
2/7 anonim válasza:
Az automatan 60x60x35cm a legnagyobb rekesz, ennel nagyobb csomagot nem vallalnak. Ha ekkorara ossze tudod csomagolni a kisagyat, fel tudod adni foxposttal, ha nem, masik szolgaltatot kell keresned. A megfelelo csomagolasrol termeszetesen neked kell gondoskodni.
3/7 A kérdező kommentje:
Lemértem és 104x75 cm.
2023. febr. 27. 15:48
4/7 anonim válasza:
A GLS simán elvisz ekkora csomagot.
Kicsit drágább, de kényelmesebb is.
5/7 anonim válasza:
Nem fér bele foxpostba.
Marad Gls vagy Mpl
6/7 anonim válasza:
A foxpost házhoz is szállít. Meg kéne nézni a honlapon, vagy megkérdezni az ügyfélszolgálaton, hogy hogyan megy ez.
7/7 anonim válasza:
#6 a foxpost szallit hazhoz, de csak automatabol, es a tenyleges hazhozszallitast a postara bizza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!