Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Foxposttal lehet babaágyát is...

Foxposttal lehet babaágyát is küldeni?

Figyelt kérdés
Meghirdettem egy kiságyat pelenkázóval, írt is valaki, hogy foxpost szállítással szeretné kérni. Sosem használtam semmi ilyesmit és nem tudom mi a menete ennek, szóval elnézést ha hülye kérdés. :) Be is kell csomagolnom dobozba?
2023. febr. 27. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Megnézed a foxpost.hu-n, hogy mekkora csomagot tudnak kezelni.
2023. febr. 27. 15:27
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az automatan 60x60x35cm a legnagyobb rekesz, ennel nagyobb csomagot nem vallalnak. Ha ekkorara ossze tudod csomagolni a kisagyat, fel tudod adni foxposttal, ha nem, masik szolgaltatot kell keresned. A megfelelo csomagolasrol termeszetesen neked kell gondoskodni.
2023. febr. 27. 15:36
 3/7 A kérdező kommentje:
Lemértem és 104x75 cm.
2023. febr. 27. 15:48
 4/7 anonim ***** válasza:

A GLS simán elvisz ekkora csomagot.

Kicsit drágább, de kényelmesebb is.

2023. febr. 27. 16:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem fér bele foxpostba.

Marad Gls vagy Mpl

2023. febr. 27. 18:32
 6/7 anonim ***** válasza:
A foxpost házhoz is szállít. Meg kéne nézni a honlapon, vagy megkérdezni az ügyfélszolgálaton, hogy hogyan megy ez.
2023. febr. 28. 16:02
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
#6 a foxpost szallit hazhoz, de csak automatabol, es a tenyleges hazhozszallitast a postara bizza.
2023. febr. 28. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!