Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 60 éves gyártulajdonos miért...

60 éves gyártulajdonos miért egy 70 m2-es kis családi házban él a családjával?

Figyelt kérdés
Illetve a feleségével már csak, a gyerekei elköltöztek. Egész életükben ott laktak, viszonylag jó környék, de pénzéből évente vehetne egy villát a budai hegyekben. Középvezető vagyok, egy papírt kellett hétvégén aláíratnom velem mert ő az ügyvezető is és nem hittem el hogy ott lakik. Nem azért de az én családi házam kétszer akkora.
2023. febr. 26. 21:00
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#8, most nem arról volt szó, hogy mekkora házat bérelsz, hanem ha milliárdos vagy, miért nem veszel magadnak egy 500 nm2-és luxus ingatlant?

Mert a nagy átlagnál kevésbé felvágós? Mert nem szereti fölösleges dolgokra költeni a pénzét? Okos ember?

2023. febr. 26. 23:23
 12/20 anonim ***** válasza:
85%
Lehet van budai villaja is de most pont ott lakik.
2023. febr. 27. 05:22
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt se tudom mik ezek ull stack fejlesztok, devops engineer, proncipal engineer stb. :)

A gyártulajdonos kiválóan gondolkodik.Minek menőzni a vagyonoddal?Ez csak a proliknál divat.

2023. febr. 27. 06:40
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező még te sem hallottál Warren Buffettről, a világ általában top 10-ben lévő leggazdagabb emberéről, igaz?

"Buffett vagyonához mérten puritán életstílusáról híres. Ugyanabban az omahai házban él, amelyet 1958-ban vásárolt 31 500 dollárért."

2023. febr. 27. 07:02
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy ki tudja lehet van több ingatlana, amiket kiad és van belőle passzív jövedelme is. Attól, hogy gazdag valaki nem kell két kézzel szórnia a vagyonát. Gondolom kitanítatta a gyerekeit lakást/házat kaptak...stb

Ismerek milliárdos vagyonnal rendelkezőt, aki inkább a családjába fektet, meg utazik, azt mondta a vagyon elúszhat, az élmények nem, meg a luxus autót se temetik mellé, ha netán meghalna.

2023. febr. 27. 07:04
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Hogyha az ingatlant, tárgyakat mindig a fizetésedhez igazítod, sose lesz megtakarításod és egy váratlan esemény után könnyen utcára kerülsz. 70 M2 bőven elég két főre még vendégszoba is belefér.
2023. febr. 27. 07:08
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Ketten minek élnének egy 70 nmnel nagyobb házban? Hogy elfaradjon mire a konyhából kier a budira?
2023. febr. 27. 11:06
 18/20 anonim ***** válasza:

" Középvezető vagyok, egy papírt kellett hétvégén aláíratnom velem mert ő az ügyvezető is és nem hittem el hogy ott lakik."

És mondott valamit, amiből az derül ki, hogy ott lakik?

Lakhat több helyen is de találkozni egy konkrét helyen lehet csak.:)

Régen is volt a családoknak téli rezidencia, nyári rezidencia, stb.

Most éppen fűtésszezon van...

2023. febr. 27. 11:24
 19/20 anonim ***** válasza:
Mert ott szeret lakni. AMúgy ha megadod a számát email címét megkérdezem tőle, majd leírom ide a választ.
2023. febr. 27. 14:49
 20/20 anonim ***** válasza:
Mert ez tetszik neki. Total feleslegesek ezek a fancy házak.
2023. márc. 1. 11:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!