60 éves gyártulajdonos miért egy 70 m2-es kis családi házban él a családjával?
#8, most nem arról volt szó, hogy mekkora házat bérelsz, hanem ha milliárdos vagy, miért nem veszel magadnak egy 500 nm2-és luxus ingatlant?
Mert a nagy átlagnál kevésbé felvágós? Mert nem szereti fölösleges dolgokra költeni a pénzét? Okos ember?
Azt se tudom mik ezek ull stack fejlesztok, devops engineer, proncipal engineer stb. :)
A gyártulajdonos kiválóan gondolkodik.Minek menőzni a vagyonoddal?Ez csak a proliknál divat.
Kérdező még te sem hallottál Warren Buffettről, a világ általában top 10-ben lévő leggazdagabb emberéről, igaz?
"Buffett vagyonához mérten puritán életstílusáról híres. Ugyanabban az omahai házban él, amelyet 1958-ban vásárolt 31 500 dollárért."
Amúgy ki tudja lehet van több ingatlana, amiket kiad és van belőle passzív jövedelme is. Attól, hogy gazdag valaki nem kell két kézzel szórnia a vagyonát. Gondolom kitanítatta a gyerekeit lakást/házat kaptak...stb
Ismerek milliárdos vagyonnal rendelkezőt, aki inkább a családjába fektet, meg utazik, azt mondta a vagyon elúszhat, az élmények nem, meg a luxus autót se temetik mellé, ha netán meghalna.
" Középvezető vagyok, egy papírt kellett hétvégén aláíratnom velem mert ő az ügyvezető is és nem hittem el hogy ott lakik."
És mondott valamit, amiből az derül ki, hogy ott lakik?
Lakhat több helyen is de találkozni egy konkrét helyen lehet csak.:)
Régen is volt a családoknak téli rezidencia, nyári rezidencia, stb.
Most éppen fűtésszezon van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!