A Penny Marketnél vásárolt elektromos termékekre van e jótállás vagy szavatosság?
Figyelt kérdés
Egy fejhallgatót vasároltam 7000ft ert de elromlott. A Penny ügyfélszolgálat nem válaszot. Az üzletbe még nem voltam.2023. febr. 26. 08:06
1/8 anonim válasza:
Mikor vetted?
Fél éves garancia mindenre vonatkozik.
2/8 anonim válasza:
Ha eldobtad a blokkot, akkor kuka.
3/8 A kérdező kommentje:
Megvan a blokk es 4 honapja vettem
2023. febr. 26. 14:48
4/8 anonim válasza:
Akkor vidd vissza a vásárlás helyére és visszakapod az árát.
5/8 A kérdező kommentje:
Elado szerint 1 hónapig lehet visszavinni. Garranciaba, de a weboldalon erről szó sem esik. A szavatósság viszont a törvény szerint jár. Azt fogom megptóbálni. Az ügyfélszolgálat a levélre nem reagált. Valami sántít
2023. febr. 28. 07:29
6/8 anonim válasza:
Ügyfélszolgálat + írd meg nekik, hogy a fogyasztóvédelemhez fordulsz. Fotózd le a blokkot is, csatold az emailhez.
Add meg az elérhetőségeidet, bankszámlaszámodat, oda utalják vissza az árát, nekik is egyszerűbb, neked is.
7/8 anonim válasza:
Szia, én is Pennyben dolgozom, és fél év blokkgarancia van minden műszaki cikkre, ahol te voltál ott nagyon félre lehetnek tájékozódva.. megkérdezhetem esetleg sikerült azóta visszakapnod az árát?
8/8 A kérdező kommentje:
Szia, igen. Megoldodott de volt bosszúság is.
2023. ápr. 30. 22:32
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!