Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Érdemes lesz kb 3 év múlva...

Sulek Péter kérdése:

Érdemes lesz kb 3 év múlva lakásba /házba fektetni? Lefelé fognak menni az árak?

Figyelt kérdés
Leírom,hogy érthető legyen.kötöttek a szüleim lakástakarékot,ami 3ev múlva jár le,meg kb addig mèg tudunk pénzt gyűjteni. Most kb 16-25 millió körül vannak házak Nyíregyháza környékén,vagy lakás kb 50 négyzetméteresek Nyíregyházán 25 körül.ti hogy látjátok,érdemes lesz 3 év múlva befektetni valamelyike.Nyilvan elvi kérdés, gyakorlatilag nem lehet megjósolnic csak a szubjektív magán véleményeteket vagyok kíváncsi. Illetve az is kérdésem lenne lakástakarékot csak házra lehet költeni? Vagy pl garazsra? Telekte? Üzletre vagy nyaralója is? Köszönöm szépen a válaszokat szép estét mindenkinek sziasztok 😊

#befektetés #Ház árak valtozasa
2023. febr. 24. 23:39
 1/3 anonim ***** válasza:
38%

Hát Nyíregyházán biztosan nem.

[link]

"Nyíregyházán volt a leggyorsabb ütemű a népesség elöregedése: évente átlagosan 3,4 százalékkal nőtt az idősek száma, és ezzel párhuzamosan 1,1 százalékkal csökkent a fiataloké."

2023. febr. 25. 00:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Akkor MÁR nem.

A lakástakarék 4-10 év és 4 év után évente megszakítható.

Valójában most járnak le azok, amikre még volt állami támogatás.

Azóta nem tudom, ki kötött, mert anélkül nincsen ám sok értelme.

Szerintem mindenképpen 2 éven BELÜL kellene elkölteni.

Nyíregyházai lokációban nem vagyok ismerős, vagy üdülőhelyen kellene befektetni, vagy nagyobb városokhoz közelebb, mint pl. Debrecen, Budapest, tehát hogy napi ingázás kényelmes legyen onnan. Ahonnan 4 óra vonattal lehet elérni bárhova, ami fellendülőben van, vagy központibb hely, az felejtős.

Lakóingatlanról beszélünk ugye.

Telek, termőföld, üzlethelyiség, stb. az más tészta.

2023. febr. 25. 03:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Most érdemes. 25% az infláció de az ingatlanok ára meg nem nőtt. Sőt valahol csökkent is.
2023. febr. 25. 09:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!