Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Melyil ingyenes appot ajánlaná...

Melyil ingyenes appot ajánlanátok bevételek és kiadások rögzítésére, rendszerezésére, nyomonkövetésére?

Figyelt kérdés

Most Fast Budgetet használok, minden egyek kiadást és bevételt rögzítek, de ezt nem tudom (ill csak a fizetős verzióját) excelbe importálni és kategóriánként sem tudok szűrni, visszakeresni.

Ki mit használ és miért ajánlja?

2023. febr. 20. 14:38
 1/2 anonim ***** válasza:
48%

Én a Google spreadsheetet használom.

Kialakítottam egy számlatükröt, erre épülve egy jövedelem-és pénzügyi helyzet kimutatás sémát, amibe beképleteződik havi összesítésben a könyvelés, amiben minden gazdasági esemény szerepel velem kapcsolatban.

Vannak analitikus nyilvántartásaim amik alátámasztják a mérleget.

2023. febr. 20. 15:48
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Pontosabban innen:

[link]

De F-Droidot nem mindenki használ.

Exportálni XLS-be, CSV-be és PDF-be lehet. Eddig még nem használtam a funkciót, de most ránéztem XLS-sel és nagyon jól szűrhető eredményt ad vissza.

Ennél jobb kiadáskövető appot még nem találtam.

2023. febr. 20. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!