Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Technikum mellett mit tudnék...

Technikum mellett mit tudnék dolgozni?

Figyelt kérdés

Egyelőre a nappali tagozatosra gondolok, hogy inkább arra mennék, hátha több a korombeli.

(Az egész gimi arról szólt hogy egyetem, egyetem, diploma, de inkább először szakmát tanulnék és közben dolgoznék hogy tapasztalatot szerezzek és besegítsek anyának a kiadásokba)

Idén szerzem meg az érettségim. Angolból emelt szintű vizsgát teszek, infó a választottam, a nyáron adminisztrációs dolgoknál segédkeztem és a községi oviban. Lány vagyok, szóval ahol nagyon nehéz dolgokat kellene pakolni azt inkább passzolnám😅

Ha találok valamit lehet már nyáron elkezdenék dolgozni a szóbelik után.

2023. febr. 19. 21:25
 1/3 anonim ***** válasza:

A világ melyik részén?

Adminisztratív munkakör, bolti eladás, árufeltöltés, adatrögzítés, mosogatás, takarítás, sokminden szóba jöhet.

2023. febr. 19. 21:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Leginkább Lajosmizse-Bp. vonal vagy Kecskemét😅
2023. febr. 19. 22:10
 3/3 anonim ***** válasza:

A kecskeméti aldiba részmunkaidős eladót keresnek:

[link]

2023. febr. 19. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!