Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Diákként lehet egyszerre több...

Diákként lehet egyszerre több helyen dolgozni?

Figyelt kérdés

Most vagyok tizedikes, már nemsokára kezdhetném a diákmunkákat is, de nem tudom lehet-e. Ugye gyakorlaton is kint vagyok egy külső cégnél, ott is be vagyok jelentve, és kapom a minimálbér felét.

Emellett tudnék még diákmunkázni, vagy csak alkalmi munkákat tudnék vállalni?

2023. febr. 19. 07:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hivatalosan semmi akadálya, de kérdés, hogy hova vennének fel így. Nem igazán szeretik a cégek azokat akik ennyi mindent csinálnak, mert úgy gondolják, hogy nem fogod rendesen végezni a munkát. Lehet te pont tudnád, de sajnos előítélkeznek.
2023. febr. 19. 08:22
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Én egyetemre járok, így én állítom össze az órarendemet, így most is lesz egy szabadnapon minden héten. Mivel van olyan cég aki heti egy napon is foglalkoztat, így tudok dolgozni. Érdemes neked is utána kérdezni a helyi diákmunka központnál, hogy van-e olyan cég, ami heti 1-2 napot tud-e foglalkoztatni, akár különböző napokon is.
2023. febr. 19. 08:50
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat 🙏🙏🙏
2023. febr. 19. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!