Pénzügyi guruk! Ez miért van? Segítség!
Figyelt kérdés
Azt tudni kell rólam, hogy nem tudok bánni a pénzzel. Nincs semmilyen megtakarításunk. Ezért lehet engem felelőtlennek nevezni, de a következő a helyzet: eddig KIVÉTEL NÉLKÜL akárhányszor szerettem volna egy kis tartalékot képezni, és félretenni valamennyi pénzt, MINDIG az történt, hogy jött valami váratlan kiadás, vagy válság, ami miatt el kellett azt költeni. Mindig ez volt, és így teljesen elment a kedvem az egésztől. Mi lehet ennek az oka? El vagyok átkozva? Mit kellene tennem? Segítsetek!!!!2023. febr. 15. 14:54
1/3 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy vállalkozó vagyok, és akár keveset, akár sokat keresek éppen, akkor is mindig ez van.
2023. febr. 15. 14:55
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő hozzászólást. Nő vagyok és hetero, úgyhogy nem, nem nőkre költöm. De megelőzöm a következő kérdésedet: nem, pasikra sem.
2023. febr. 15. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!