Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha a futárnak 100ft borravalót...

Ha a futárnak 100ft borravalót adok 10forintosokban, az szemétség?

Figyelt kérdés
rengeteg apróm van és meg akarok szabadulni
2023. febr. 14. 10:26
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Mert abból él.
2023. febr. 14. 21:45
 12/13 anonim ***** válasza:

Zongoraszállítóknak én min. 10-10 jattot adtam legutóbb, jó pár éve.

Költöztetéskor is jattoltam majd 10 ezret csak hogy kerek legyen a vége.

Ha nem igazi zongora, csak nápolyi szelet amit a GLS hoz ki, akkor még mindig nem értem minek akarsz jattolni.

Üdv, a foodmedvés

2023. febr. 15. 09:06
 13/13 anonim ***** válasza:
#11 (kérdező), már bocs, de te teljesen hülye vagy.. Tedd föl maganak a kérdést és próbálj meg logikusan érvelni magad előtt, belegondolni a részletekbe jó mélyen (tudom, hogy nehéz lesz, de azért próbáld meg). Szerinted, ha abból élnének meg a futárok, hogy arra alapoznak majd biztos fognak jattot kapni, aztán mágsem kapnak (jó esetben 10ből 1kuncsaft jattol), akkor lennének ma futárok? Amúgy meg, kérdésedre válasz (és az összes többi mocsok embernek aki olvassa ezt a cikket) - nem szemétség ha 10forintosokat adsz, sőt 1forintost sem szemétség, miért lenne az?! Az is pénz és tudjátok hogy szól a mondás? "ki a kicsit nem becsüli a nagyot nem érdemli". Itt olvastam egy olyan hozzászólást amitől a bicska ki is nyilt a zsebemben, hogy te ezzel ráteszel a szar napjára a futárnak.. Kedves válaszadó: MIÉRT IS?! Tükörbe kellene nézni tesóim, mert undorító amit műveltek.
2023. máj. 29. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!