Mennyi lett a 2023. januári infláció?
Figyelt kérdés
Vagy mikor lehet ezt megtudni?2023. febr. 9. 11:45
11/13 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de szerintem még így se a valóságot tükrözi ez a szám. Legtöbbet pedig élelemre költenek az emberek, az a legfontosabb és az emelkedett brutál módon.
2023. febr. 9. 22:10
12/13 anonim válasza:
Az élelmiszerek legalább 60%-ot drágultak átlagosan, de ez csak a havi kiadás 30%-a, szóval a nagy átlagot lefelé húzza. Nekem összesen tényleg nincs 15%-nál magasabb költségnövekedésem, mert pl. a hiteleim mind fixek, nem változnak akkor sem, ha 200%-os lesz az infláció.
13/13 A kérdező kommentje:
Megvan az eredmény, 25,7% a januári.
Szerencsére nekem nincsenek hiteleim, sőt pénzt is tudtam befektetni. Az áram, a UPC és a telefon számlám se változott, viszont a fa ára duplájára ugrott és az élelmiszer vásárlásnál is meg kell gondolni mire költ az ember.
2023. febr. 10. 10:30
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!