Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Akkor én most gazdagnak...

Akkor én most gazdagnak számítok már?

Figyelt kérdés

Nagyszüleim neveltek fel egyedül, szüleim váratlanul eltávoztak kiskoromban egy autós hibája miatt.Nagyszüleim mezőgazdasággal foglalkoztak, papám TSZ elnök volt, majd utána a rendszerváltáskor földeket vett és azon gazdálkodott.Szüleim halála után náluk nőttem fel, mezőgazdasági egyetemre jártam,majd külföldön is szakmai tapasztalatokat szereztem.Hazajöttem utána és a gazdaságában dolgoztam.Akkor fiatalon még nem fogtam fel azt amit pár hete a hagyatékin mind mind elém rakott az ügyvéd.

250 hektár földet örököltem, hozzá egy komplett állattartó telep,marha és sertés tenyésztő épületekkel,földműveléshez géppark, aminek a jórésze John Deere traktorokból áll, és a hozzá tartozó művelő eszközökből.

A házat is megörököltem egy csendes faluban a dunántúli dombok egyik szélvédett részén, és papám old timer autó gyűjteményét,amiben beletartozik egy limitált kiadású Mercedes w126 560 SEL gépjármű is.

Haláluk váratlanul ért, tétlenül ülök a nagy hatalmas kertes házban,csend vesz körül és üresség, mindenhol az emlékek.

Ez a kérdés azért fogalmazódott meg bennem, ha most társadalmilag elakarnám magam helyezni, akkor melyik társadalmi osztályba tartozom?

2023. febr. 8. 22:45
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
65%
Erősen kamu szaga van a dolognak.
2023. febr. 9. 12:45
 12/16 anonim ***** válasza:
63%
Szünet van a gyárban?
2023. febr. 9. 13:04
 13/16 anonim ***** válasza:
Milyen összegre kalkulálod a teljes vagyont?
2023. febr. 9. 16:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Az 1 mrd reális. Nem keveseknek van ennyi vagyona. Ha csak bérbe adja az egészet, kb évi 30 milliója van, de inkább több.
2023. febr. 9. 19:06
 15/16 anonim ***** válasza:
2023. febr. 9. 23:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Hazug proli. Egyszerre haltak meg...
2023. ápr. 30. 00:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!