Abból, amit itt írsz, azt gondolom, hogy egyszerűen megtámadta egy csalóbanda, akik egy adott cégnek adják ki magukat.
Több éve működnek a webináriumok, magam is használtam többet, és szinte végig nem volt probléma. Hirtelen egy hónapon belül csak x komment érkezett, hogy átverésről van szó. Nem gyanús ez?
okt. 24. 13:44
32/52 anonim válasza:
Nem gyanús ez, én több évre visszamenőleg találtam már atvereseket náluk.
okt. 24. 15:49
33/52 anonim válasza:
Az ajándék kripto kiutalás amit elhúznak, ügyintézés már egy hónapja megy és lejár a csomag és azt már nem kapod meg, ez nem fair. Persze így már érthető miből van nekik kriptovaluta. Aktív csomagot tagadnak le, 8 emailbe írod hogy kéred azt a csomagot de nem válaszolnak. Az elején hazudnak, elhallgatják a fontos infókat, minden ügyintéző mást mond.
okt. 25. 09:59
34/52 anonim válasza:
Kedves Mindenki! A #31-es személyében úgy látszik, h végre felkértek 1 magyart, aki nekik dolgozik, h válaszoljon már magyarul. Ne higgyetek neki, ha valóban használta volna az oldalt, már rég ki lenne akadva mert nem kapja meg a pénzét.
Abból, amit itt írsz, úgy tűnik, hogy valaki kiadta magát a cégnek, és nagy átverést követett el.
A cég hosszú évek óta működik, nem volt nagyobb probléma, ha valami történt, gyorsan felvették a kapcsolatot a dolgozókkal. Most özönlenek a kedvezőtlen megjegyzések a csalással kapcsolatban.
Nyilvánvaló, hogy valami nincs rendben, és valaki kiadta magát valakinek, és megtévesztette az embereket.
okt. 31. 12:47
37/52 anonim válasza:
Látjátok, #36 még mindig Google Translate-tel írnak! Hülyének nézik az embereket! A topic címe Webinar Universe csalás, mert a cég, aki a webinarokat árulja ezen a felületen teszi elérhetővé az oktatási anyagot. A sértettek így azonosítják a céget, bár bejegyezve máshogy van. Nem tudom mennyire lehet annak hinni h ezt a felületet más üzemelteti mint akik a cryptot eladják...
okt. 31. 13:16
38/52 anonim válasza:
google fordító? miről beszélsz?
Nyilvánvaló, hogy valaki csak azért spammel, hogy utálja a céget.
Ha a cég átverés lenne, akkor egy hónapon belül megszűnne, de ez a cég hosszú évek óta működik, és az elmúlt hónapokban kezdtek megjelenni a negatív megjegyzések. Itt valami nem stimmel.
nov. 7. 12:55
39/52 anonim válasza:
Nem egy két hónapja. Lehet 2 + éveseket is találni. Egyébként azért nem, mert futott mas néven is. Bestvouchers. Meg ugye arra van mindenki biztatva, hogy hagyja bent a pénzét. És sokan meg azt se tudják, hova írjanak, vagy reménykednek még. Nyugdíjasokat konnyu megvezetni.
nov. 7. 13:54
40/52 anonim válasza:
De ott legalább csináltatok egy király videót is [link]
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!