Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy zajlik az ha postai...

Hogy zajlik az ha postai utánvéttel, értékbiztosítással ad fel vki csomagot?

Figyelt kérdés
vennék egy mobilt egy oldalról, de félek,hogy vhogy átvágnak, azt hallottam hogy ezzel biztonságosabb,mégis miért? meennyit kell fizetni így?
2010. okt. 4. 17:32
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem meg felejtsd el, mert drága, kérd futárral...és a futár előtt bontsd ki a pakkot, de ha át akar verni valaki, akkor megtalálja a módját

az értékbiztosítás azért kell a postai pakkra, mert a mobil könnyű tárgy, viszont drága...ha nem értékbiztosítva lenen feladva és elveszne, akkor csak a feladási díj 15 szöröse lenne a kártérítés, ami valószínűleg nem fedezi a telefon értékét

én a helyedben csak személyes átvétellel és adásvételi szerződéssel vennék telefont, egyrészt a működés leellenőrzése végett, másrészt, hogy legyen a kezedben egy papír, hogy x imei számú telefont te megvásároltad ;)

2010. okt. 5. 08:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!