Mi a menete a pályázatírásnak? Nem annyira fix tervvel érdemes megkeresni a pályázatírót?
Figyelt kérdés
Vettem vidéken egy kisebb farmot egy nagyon lelakott házzal. Pontosan nem találtam még ki,hogy mit kéne vele kezdenem. Ami megfordult a fejemben,hogy a házat megcsinálom vendégháznak,ezen kívül a telken tartanék állatokat,kisebb veteményest falusi turizmusként. A másik ötletem,hogy a telket ketté választom a házat kiadom a másikon felén pedig a farm lenne. Ez rengeteg pénz ezért szeretnék igénybe venni támogatást. Úgy tudom,hogy első sorban keresnem kell egy pályázatírót.Akinek van tapasztalata,ötlete,tudja mi a menete a dolognak örülnék a segítségnek.2023. febr. 6. 14:59
11/14 anonim válasza:
Az állatsimogató nekem nagyon szimpi. 3-4 családnak alkalmas vendégházzal, hétvégére leugrik pár család, a kisgyerekek találkozhatnak mindenféle házi baromfival, mellé nyuszival, kecskével, birkával, disznóval.
Mellé egy fürj tenyészet, mivel a tojását korlátlan mennyiségben felveszi a gasztronómia és a 8-9 hetes fürjek már tojnak tudomásom szerint.
De vendégház híján kezdheted egynapos látogatások szervezésével is.
13/14 anonim válasza:
Nemsoká indulnak a pályázatok vállalkozóvá válás támogatására.
14/14 anonim válasza:
Jaja, 4,5 millió vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni egy jó üzleti tervvel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!