Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 40 euró cent hány Ft? Postán...

40 euró cent hány Ft? Postán elfogadjak?

Figyelt kérdés

#cent #eurocent #Pénzvaltas
2023. febr. 5. 19:06
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

160

Nem

2023. febr. 5. 19:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Hol tudom bevaltani?
2023. febr. 5. 19:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ennyit nem érdemes beváltani, mert nem adnak érte semmit. Érmét inkább csak 1-2 helyen váltanak, de nem 400 körül ahogy a bankjegyet. Egyébként Németországban 70 cent a wc a benzinkútakon. Itt váltják: [link]
2023. febr. 5. 19:21
 4/7 A kérdező kommentje:
Szóval esélytelen vele mondjuk postán fizetni ha jelenleg csak ennyi van nálam és sürgős levelet kéne felDnom? :/
2023. febr. 5. 20:02
 5/7 A kérdező kommentje:
És bankba adnak érte?,
2023. febr. 5. 21:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem.
2023. febr. 6. 06:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyarországon a Forint a hívatalos fizetőeszköz. Miért kellene a postának elfogadnia? A pénzváltók nem fognak veled foglalkozni,mert a pénváltásnak a költsége is több. Nemcsak a vételi eladási árfolyamon keresnek,hanem a kezelési költségen is. Múltkor 150 eurónál 1350Ft-ot fizettem, plusz vételi árfolyamon kaptam. Ahol elfogadják fizetőeszközként,ott meg csak papír bankjegyet fogadnak el,bár általában a pénzváltók is. Esetleg add el valaki olyannak,aki el tudja költeni kint. Ha közel laknánk egymáshoz, átvenném tőled.
2023. febr. 12. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!