Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy négytagú...

Mennyibe kerül egy négytagú családnak az étkezése átlagban? Tudom, hogy ez változó, de kiváncsi vagyok. Én 200ezer ft.-ból alig tudom kihozni. 2 felnőtt,plusz két gyerek. Ebben benne van a pelenka és a tisztítószerek is.

Figyelt kérdés
Mindennap kapnak a gyerekek gyümölcsöt, szinte minden nap van hús, illetve heti 2szer biztos sutok valami sutit. Hétvégéken többféle péksüti,kalács stb. Plusz a férjem munkahelyi étkezése va benne, amit magának szokott venni. Én sokallom, nemrég még a feléböl is kijöttünk.

2023. febr. 2. 14:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Főzök minden 2. nap. Sokmindent nagy tételben veszek.

Nem szoktam készételt venni, néha beülünk a mekibe, de az ebben nincs benne. A kérdésben is írtam, hogy mindennap van gyúmölcs, hús stb. Általában annyit főzök, hogy 2szeri ebédre elég.

2023. febr. 4. 00:08
 12/17 anonim válasza:
49%

Mi is 2felnott, 2gyerek... 4,6 evesek.... a legtöbb dolog a boltokban szerintem szemét..

... zab, zöldség, gyümölcs, sajt, rizstej, néha gyümölcslé, inkább teák amit leginkább veszünk ..heti 2-3x hús, mert többre nincs igényunk... Liszt, mert kovászt nevelek, hónapok óta én sütöm... Ha bekapcsolom a sütőt, akkor már sütök muffint, pogácsát, kalácsot, S lefagyasztom, az iskolatáskaba így mindig van mit tenni.

Amiket nem veszünk: készételek, nasik , joghurt, felvágott, cukros üdítők.

+A tisztítószerek mososzoda, ecet...ablaktisztito, popsitorlo, szalvéta, Zsepi, wcpapir, ami állandó ktsg.

Így 130-140/hó

...ritkan mondjuk havi 1 gyorsetterem, mert pl kirandulunk és úgy jön ki a lépés, de egyébként mindig én főzök

2023. febr. 4. 00:38
 13/17 anonim ***** válasza:
51%
#12 Finom a saját kenyér, de kétlem, hogy olcsóbbra ki lehetne hozni, mintha a pékségben veszed. Pláne, ha jó kenyeret akarsz pl teljes kiőrlésű vagy rozslisztből.
2023. febr. 4. 12:14
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Vicc valaszok. Mindjart beirja valaki hogy hatan esznek fél évig 40 ezerből
2023. febr. 4. 14:37
 15/17 anonim válasza:

Kedves 13... Valóban nem spéci lisztből készítem, de az a kenyér a boltban is sokkal drágább. Én eredendően a kovász miatt szeretem, könnyebben lebonthatova válik a glutén... , hetente egyszer sütök, de akkor egyszerre 2,5kg-ot dagasztok be (~5kg kenyér lesz belőle). ~ 1orat megy a sütő a kenyér miatt, így az max 500ft.

S a kérdező megkérdezte ki mennyiből jön ki... Ezért a hitetlensegert lepontozni, balgasag

2023. febr. 5. 06:40
 16/17 anonim válasza:
500ft maga a sütési ktsg*** az alapanyagokat hozzá kell adni... S ebből 3darab kenyér lesz, így sül meg 1ora alatt
2023. febr. 5. 07:07
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, részemről inkább lemegyek a pékségbe, mert nincs kedvem a dagasztással, gyúrással tölteni az időt. Amúgy se sok kenyeret eszünk, veszek egy fél kiló rozsos vagy teljes kiőrlésű kenyeret 600 forintért és az egy hétre elég.
2023. febr. 5. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!