Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mit tennétek egy ilyen főnökkel?

Mit tennétek egy ilyen főnökkel?

Figyelt kérdés
Egy büfében dolgozom,soha nem voltunk jó kapcsolatban,de mostanában nagyon rámszállt a főnököm. A hétvégén elutazott minden szó nélkül semmit nem mondott,hogy kinek szóljunk,ha probléma van stb. Amikor visszajött a legnagyobb problémája az volt,hogy rengeteg a műanyag szemét amit mindig gyűjtünk a ház mellè és ő viszi a szelektív gyűjtőbe. Tegnap az volt a problémája,hogy miért nem szóltam,hogy nem működik a játék automata,mikor ő is tudja,hogy egyszer működik egyszer nem. Ma az volt a problémája,hogy felhívta az egyik vendégünk,hogy én azt mondtam neki,hogy ma előbb zárom a büfét és mikor mondtam,hogy ez nem igaz annyi volt a válasz,hogy ne legyen több ilyen. Szóval inkább egy idegennek hisz.
2023. febr. 1. 21:11
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igazán pénzügyi kérdés. Rossz szekcióba írtad ki.
2023. febr. 1. 21:53
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl alázatos vagy a főnököddel, kedves kérdező, legyél egy kicsit határozottabb. Persze, tudom, ez nem könnyű, ha úgy érzed, ki vagy szolgáltatva neki. De ha anyagilag sem becsül meg, akkor ideje másik állás után nézned. Ha a modora ellenére mégis elviselhetőnek tartod a helyet, akkor javaslom kapcsolj lexarom üzemmódba és engedd el a füled mellett a csipkelődéseit.
2023. febr. 1. 22:00
 3/5 anonim ***** válasza:
77%
Én rajzszöget tennék a székére.
2023. febr. 1. 22:36
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A hatalom beszél belőle. Örülj neki, hogy nem fogdos, taperol, molesztál.
2023. febr. 1. 22:40
 5/5 anonim ***** válasza:
55%
a szeme közé turháznék.
2023. febr. 1. 22:42

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!