Miért olcsóbbak a termékek az Aliexpressen??
Sziasztok
Vásárolni szeretnék egy billentyűt az Aliexpressről, ami nagyon olcsó szerintem, mert máshol ilyen 450 ezer és aliexpresen 250-300 ezer ez nekem gyanús, ti rendeltetek már onnan? Nem att verés?!
1) utánzat
2) mire eljutna hozzád, a vámmal, áfával ugyanott vagy
Link?
Nem kapsz 1 év garanciát. Ha jól tudom max. 90 napig reklamálhatsz.
Ha valami nem érkezik meg vagy sérülten jön vagy nem működik akkor nagyon korrektek. De ha lezárják a megrendelést akkor utána már nehéz érvényesíteni bármilyen garanciát. Ezt is bele kell kalkulálni az árba.
egy billentyűt??? lehet nem ugyanarra gondolunk, de nekem az alis ár is soknak tűnik.
én egyszer rendeltem ali-ról egy 51,5 gb-os pendrájvot vártam rá jó sokat(egy hónapnál többet), de megjött, olcsó volt(2000ft), helyel közzel működik(van rajta egy usb amivel számítógéphez vagy tv-hez lehet csatlakoztatni iletve van egy mini usb amit állítólag telefonokhoz lehet használni, de az csak dekoráció). összességébe nekem megérte, mert akkoriban 13000-16000ft közt volt egy 64gb-os pendrájv.
én egy 450ezres termékért alin max 40ezret adnék, mert tudom, hogy gagyi, bóvli, kínai fos.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!