Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 30 éves vagyok, és igényelhete...

30 éves vagyok, és igényelhetek-e bármilyen egyszeri állami segélyt?

Figyelt kérdés

Van valami hasonló? Olyan ahol nem kell indokolni?

Nagyon nehéz helyzetbe kerültem anyagilag.

2023. jan. 30. 17:49
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:

Megoldom, csak ha nem muszáj nem akartam kérni.

19

Te valami kényszeres megmondó ember vagy? Idiótázz le nyugodtan. Egy anonim, oldal éld ki. 🙂 Olvastál olyat valahol, hogy milyen módszerekkel jelentsen fel a főnököm? Nem, a kérdés nem ez volt.

2023. jan. 31. 09:28
 22/26 anonim ***** válasza:

Nagy martir vagy. Cinkos vagy abban hogy ilyen emberek masokat kizsakmanyolnak.

Meg is erdemled ezt az egeszet. Szerencsere az idiotakat nem tamogatja sem az allam sem a varos. Arrol nem is beszelve hogy ugyanolyan adocsalo vagy, hogy zsebbe kapod a penzed nagy reszet..

2023. jan. 31. 12:43
 23/26 A kérdező kommentje:

Mennyi adócsaló van ebben az országban akkor.... Lehet szért mert kormányunk törvénybe foglalták, hogy nem köteles gondoskodni az állampolgárairól.

A kérdést továbbra se értetted meg. Válaszolni nem sikerült rá.

2023. jan. 31. 16:19
 24/26 anonim ***** válasza:

Jól mondod, nem köteles rólad gondoskodni az állam.

Amúgy vendéglátásban is el lehet helyezkedni normális bejelentéssel.

Jelenleg a 4 órás táppénzre vagy jogosult és a rokonoktól/barátoktól kölcsönkérésre. Záloghitel is szóba jöhet, folyószámlahitel, provident/cofidis

Ha jól értem ez tervezett műtét lesz, ugye? Akár félre is rakhattál volna.

2023. jan. 31. 18:07
 25/26 A kérdező kommentje:
Na jó, ezt fejezzük be. Mit kellett volna csinálnom. Műteni se fognak basszus! Nem várok több választ. Aki felfogta a kérdést annak köszönöm. Vicc...
2023. jan. 31. 21:13
 26/26 anonim ***** válasza:
48%

Te vagy felhaborodva. Vicces. Kaptal valaszt, kaptal javaslatot hogy ne hagyd magad kizsakmanyolni de nem teszel semmit, inkabb a rendesen adozo embereket huznad le mert nem keresel normalis bejelentett munkat es/vagy nem fingatod meg a rajtad nyereszkedo fonokod.

Ha ilyen nyomorek vagy meg is erdemled.

2023. jan. 31. 22:34
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!