Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi kerül többe Pest megyében,...

Mi kerül többe Pest megyében, mint máshol?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van lakásod. Nekem úgy tűnik, hogy vidéken egy nettó 300 már jó keresetnek számít, még el is tudsz belőle költözni előbb-utóbb. Budapesten ebből az összegből jóformán félretenni sem tudsz.

Itt ennyivel magasabb a megszokott életszínvonal, vagy ennyivel drágább minden a boltban is? Szerinted miért van ez?

2023. jan. 29. 22:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Adminisztrativ, jogilag, stb nem része pest megyének.

2023. jan. 30. 09:33
 12/16 A kérdező kommentje:

Légyszí engedjük màr el ezt a pest megye Budapest kérdéskört. Mindkettőben drágább az élet, mint mondjuk Nógrád megyében.

Miért?

2023. jan. 30. 09:35
 13/16 anonim ***** válasza:

Leirtuk.

Ingatlan, szolgaltatasok.

2023. jan. 30. 09:41
 14/16 anonim ***** válasza:

"Adminisztrativ, jogilag, stb nem része pest megyének."

Jah, tudjuk, hogy azok mennek jogra akiknek gondjuk volt a reáltárgyakkal, azért a térképek még nem hazudnak :D

2023. jan. 30. 12:05
 15/16 anonim ***** válasza:

Mérnöknek tanultam, várostervezés terén írtam a doktorim, és 4 kontinensen dolgoztam urbanistaként. Talán némileg tudok térképet és adatokat interpretálni. Budapest nem Pest megye része. Pont. Az hogy körülveszi, nem azt jelenti hogy a része, semmilyen gyakorlati szempontból.

2023. jan. 30. 12:28
 16/16 anonim ***** válasza:

Lölő is okosabb Cukkerbergnél...

Állítólag...

2023. jan. 30. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!