16 évesen kocsira gyüjtök?
16 éves vagy! Sem jogositványod nincsen, mire megszerzése is sok idő. Ez az egyik. A másik pedig az, hogy az autót nem csak megvenni kell, hanem fenntartani is, ha csak nem szalainbol veszed. Márpedig 400 ezért olyan kotlalelakott szr-t veszel, hogy 800-at simán rá kell költeni + tankolni kell. Kis diákmunkás “fizudból” ezt nem fogod tudni fenntartani, ez nem egy új Iphone amit megveszek és évekig gondtalanul használod!
Dolgozz de értelmesebb dologra gyűjts 16 evesen.
4# Nem a szülei veszik te csökkent olvasd már el és értelmezd.
Miért kell lehúzni egyből a kérdezőt.
Irigykedsz mi! Neked sose lesz semmid mert megesz az irigység.
4
Szerintem nem baj, ha vesznek neki kocsit, de te el sem olvastad amit irt. Nekem is segitettek amikor 17 voltam. Pl. en messze laktam a sulitol, meg barmi fele munkahelytol, ezert kellett nagyon a kocsi. Ha nem segitettek volna megvenni, nem tudtam volna dolgozni.
Nem vagyok irigy! Nekem semmit nem raktak a kis sggem alá. Egy szatyorral meg 5000 Ft-al szálltam le a vonatról Pesten.. aztán telt múlt az idő van szép ház, család , meg Porsche is.. Nem vagyok irigy, de egy kis önállóságot tanulhatna a kérdező. Megint mondom elég jól élek, de sajnos az a tapasztalat, hogy amit alátesznek a mai fiataloknak azt nem értékelik ezért dolgozzon meg érte. 16 éves meg, szerintem inkább tanulni kene aztán majd 18 évesen visszatérünk a jogsi témára én ezt listán a gyerekeimnek anno.. de egy 18 évesnek minek kocsi most komolyan? Ezzel szeretnédkomoenzalni a pici poszorodet kérdezo? Mert megsúgom nem fog menni!
Szóval szerintem nem kell rohanni mindennek eljön az ideje de most tanuljon.. nehogy már 16 évesen autó vásárláson törje a fejet! Amúgy meg én csak megvenni kell hanem fenntartani is!! Bocs h véleményt mertem írni..
Ja amúgy nagyon komoly srác az aki tippmixel próbálkozik na ne nevettes már !
Nem mindegy, hogy minek neki kocsi? Ő erre gyűjt. Még mindig jobb, mintha drogra, és alkoholra költene. Neki legalább van terve és próbál is tenni érte.
Gyerekem 15 éves, motrot szeretne. 3 hónap alatt elszórta a megtakarított 360 ezer forintját. Direkt hagytam, leckének jó lesz, mert a jó tanácsokat egyáltalán nem fogadta meg.
Most nincs egy vasa sem. Megint gyűjt. Képes érte még dolgozni is! Ez már hatalmas változás nála. Célom elértem, idővel beérik a gyerek.
Nyilván nem fogunk sem motrot, sem kocsit a segge alá tolni még a saját pénzéből sem, amíg nem látjuk azt, hogy felelősségteljes, és valóban megérett rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!