Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egy cseh ismerősöm küldött...

Egy cseh ismerősöm küldött nekem 100€-t Paypalon, mikor érkezik meg az enyémre?

Figyelt kérdés
Emlékeim szerint azonnal megjelent a Paypalról Paypalra történő utalás a kedvezményezett fiókjában. Most viszont fél napja várok és semmi. Elküldte a tranzakció számát is meg kifotózta hogy utalt. Cseh koronában volt, forintra váltotta mikor utalta, az én fiókom viszont €-s. Nem tudom ez mennyiben számít. Mennyi idő alatt kéne megérkeznie az én Paypal fiókomba?
2023. jan. 26. 05:10
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor nagyon egyszerű, átvert.
2023. jan. 26. 05:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Azonnal.

Jo kis cseh barat..

2023. jan. 26. 06:40
 3/5 A kérdező kommentje:
Én is azonnalira emlékszem, de már utoljára 2 éve utalt ott. Viszont elküldte a tranzakció számát is meg mindent, arra nem lehet valahol ránézni? Tavaly ennek több mint a 100szorosát küldte, mert csinálok neki egy munkát, de azt bankszámlára mert ott tudtam neki számlát küldeni, szóval nem hiszem hogy 100 eurón szarakodna.
2023. jan. 26. 07:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Esetleg elírta az emailed..

A tranzakcios idvel sokat nem tudsz kezdeni.

2023. jan. 26. 07:59
 5/5 A kérdező kommentje:
Meglett. Én voltam a hülye, annak idején mikor kezdtem vele az együttműködést akkor megadtam egy Paypal címet, de azt limitálták, szóval csináltam másikat, de teljesen elfelejtettem mi volt, meg hogy egyáltalán volt, de egy régi Whatsapp beszélgetésben megtaláltam, áldom az eszem hogy nem töröltem az appot.. Tényleg ott volt rajt a 100€.
2023. jan. 26. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!