Hol tudom az interneten megnézni az elmúlt év magyar inflációját termékcsportokra lebontva? Pl. élelmiszer infláció, ruha infláció, energia-építőanyag-mittoménmi infláció...
Figyelt kérdés
Nagyon érdekelne a dolog, de valahogy nem találtam ilyen statisztikákat. Az élelmiszert több helyen kiemelik, de engem érdekelne a többi is. Azt sem tudom mi alapján csinálnak kategóriákat, azt főleg nem hogy hol-mennyi az infláció.
Egészen biztosan van ilyen.
Ui.: Csak egy laikus proli vagyok, szóval nem valami 800 oldalas elemzésre gondoltam. Csak egyszerű grafikonokra.
Előre is köszönöm a segítséget. ✌️👍
2023. jan. 24. 20:43
1/3 A kérdező kommentje:
Bocsi, közben találtam ilyesmit. Azért érdekelnek más, hasonló statisztikák is. Ha valakiben felmerült ugyanez a kérdés akkor belinkelem: [link]
2023. jan. 24. 20:50
2/3 anonim válasza:
KSH weboldalan. Csak adj hozzá egy kicsit, hogy a valóságot kapd...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. 👍
2023. jan. 25. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!