Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebayen vásároltam egy eladótól...

Ebayen vásároltam egy eladótól, 5 dolgot nyertem liciten. Az első 4-et korábban,mint az utolsót. Azokról küldött is egy számlát. egybe vonta a szállítást, de az 5. terméket nem akarja hozzávonni,hiába írok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Már 2 kedves hangvételű levelet írtam neki,hogy legyen szíves összevonni,hogy ki tudjam fizetni a dolgokat egybe,de egyszerűen nem válaszol már 2 napja. Azért nem tudom kifizetni, mert nincs kiírva,hogy szállít Magyarországra,( az utolsó terméknél) de már licit előtt leegyeztettem vele,hogy ő szállít, csak nincs neki beállítva. Nem tudom,hogy mit tegyek, hiába küldözgetek neki üzenetet egyszerűen nem vonja össze, és így a többit sem engedi kifizetni. Most ezt szándékosan csinálhatja?Német eladó, és gyébként 100%-os minősítése van, nem csaló, jókat írnak róla.
2023. jan. 24. 09:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Az első összevonás előtt kellett volna szólni neki, hogy licitálsz még nála, azt várja meg és ha nyersz akkor mindet összevonod. Biztos belement volna. Így hogy 4-et összevont már nem biztos, hogy bele tudja tenni az ötödiket. Nem mellesleg lehet, hogy a nagyobb csomag már többe kerül, vagy bele se fér az ötödik termék. Azt leboltolhatod vele, hogy kifizeted mindet, egyben adja fel és a különbséget partial redunddal visszatéríti. De fizesd most ki mert el fogod veszíteni a termékeket.
2023. jan. 24. 10:19
 2/2 A kérdező kommentje:
Írtam neki,hogy vannak még lejáró licitjeim nála,azt mondta, akkor majd jelezzek neki,mikor vonhatja össze. Ezért nem is értem,hogy akkor most miért nem vonja össze már 2 üzenet után...amikor meg lett beszélve.
2023. jan. 24. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!