Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nyereményjátéknál csaló...

Nyereményjátéknál csaló bejelentése?

Figyelt kérdés

Röviden: instán van egy nyereményjáték, ahol ma sorsolnak nyertest. A szabályzatban evidensen le van írva, hogy egy személy egyszer vehet részt a játékban (tehát nem lehet több profilról). Mivel nyilvános a játék, mármint láthatóak a résztvevők, észrevettem, hogy valaki különböző kamuprofilokról játszik (kamu név, ugyanazok vagy nagyon hasonló posztok vannak az oldalán stb.). Szóval szinte 100%-ig biztos vagyok benne, hogy kamu...kinek szólhatok ezügyben? Világmárka nyereményjátéka, egy influencer által meghirdetve. Írjak az influencernek? Illetve, ha nem szólok, vajon ők is kiszúrják a csalót? Mennyi az esély rá?

Azért ilyen fontos ez, mert egy több százezer ft-os nagyszabású nyereményről van szó, így fontos lenne nekem, hogy ne egy ilyen csaló nyerjen..

2023. jan. 23. 12:12
 1/1 anonim ***** válasza:
62%
Kutyagumit se tudsz tenni.
2023. jan. 23. 14:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!