Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Egyes emberek honnan tesznek...

Egyes emberek honnan tesznek szert ekkora vagyonra?

Figyelt kérdés
A sztori annyi hogy a minap láttam egy régi osztálytársam képét a neten amire haverom bukkant rá és kérdezte nem-e ismerem.A srác egy szegény családból származott,kb 5-6 testvére volt de mind kibuktak kb általános iskolában vagy éppen középsuli első évében.Körülbelül 1,5 éve kezdte el kirakni a képeket hogy 30-40 milliós amg mercikkel pózol kipattintva tipikus menőcsávó kinézettel (szakáll,feszítgetés,kocsival pózolás nem kell bemutatni szerintem)Kérdésem az lenne hogy ezt mégis hogy?Nem ő az első akit láttam de egyszerűen tényleg nem értem.Ekkora vagyonra szert tenni ilyen rövid idő alatt nekem teljesen felfoghatatlan.Már csak azért is hogy hogy nem száll rá és a hasonló emberekre a nav?Én csak egy egyszerű falusi srác vagyok nem is voltam még Pesten életemben nem tudom hogy mennek ott a dolgok de ez nagyon fura nekem.
2023. jan. 22. 17:17
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Ne dőlj be ezeknek a képeknek. Rólam is van fotó egy parkoló Rollsal, ami mellett elmentünk az utcán.
2023. jan. 22. 17:39
 2/7 anonim ***** válasza:
62%
vagy jó kapcsolat vagy illegálisan.
2023. jan. 22. 17:40
 3/7 anonim ***** válasza:

kibérli azt az autót 1 napra és csinál vele 5000 fotót. 210e Ft-os napidíjért már bérelhetsz egy ferrárit is.

Aztán elosztja napokra a fotókat.

Te meg azt hiszed, hogy milyen gazdag, hisz 3 éven keresztül megoszt 1 ferráris fotót.

2023. jan. 22. 17:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Photoshop, utcán más kocsija, kiállítás, drogbiznisz, IT karrier, titkos nagybácsi, honnan tudjuk? Miért érdekel az téged?
2023. jan. 22. 17:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer hallottam egy jó sztorit egy szocmunkás srácról aki ilyen problémás gyerekek iskolájában foglalkozott az ottani diákokkal. Az egyik srác akitől meg kérdezte, hogy mivel akar majd foglalkozni, azt mondta hogy ő strici lesz. "jó oké persze"

Aztán valahogy meglátta pár év múlva a srácot véletlen facebookon, sok millió autó, arany fux, bőrdzseki mittomén. Tényleg strici lett.

2023. jan. 22. 17:54
 6/7 anonim ***** válasza:
Addig míg másokkal foglalkozol, nem fogsz vagyont építeni magadnak.
2023. jan. 22. 18:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Tuti, hogy nem az övé a kocsi, vagy csak melléállt fotózkodni, vagy kibérelte.

De amúgy az ilyen magamutogatók még akkor sem gazdagok, ha tényleg ilyen kocsijuk van, ugyanis nyakig vannak a hitelben.

2023. jan. 22. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!