Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Vennétek befektetési ingatlant...

Vennétek befektetési ingatlant egy nem túl jó környéken?

Figyelt kérdés
Azt meg tudja nézni az ember, hogy kinek adja ki a stúdiót és onnantól elvileg rendben van, nem? Sosem volt még befektetési ingatlanom, én magam pedig nem költöznék arra a környékre.
2023. jan. 21. 18:24
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
89%

"én magam pedig nem költöznék arra a környékre."

Ott biztos nem vennék, ahol én se laknék.

Ingatlannál legfontosabb a lokáció, azon nem tudsz változtatni. Csak olyan helyen vennék, ahol nem kell lasszóvalfogni se a bérlőt, se a vevőt.

2023. jan. 21. 18:30
 2/11 A kérdező kommentje:
Köszi!
2023. jan. 21. 19:02
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ha ennyire kerülendő környék, akkor mégis hogy lehetne jó befektetés? Más se menne oda, csak nyomott áron, akkor meg semmi értelme.

Hacsak nincs valami bennfentes infód, hogy a környékről pl. kipucolják majd a c kategóriásokat, így érdemes bevásárolni még nyomott áron, aztán pár év múlva kaszálni. Mint pl csinálták egyes pesti városrészekben

2023. jan. 21. 22:44
 4/11 A kérdező kommentje:
Á, semmi infóm nincs. Csak ott van nyomott áron..
2023. jan. 21. 23:09
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor engedd el, nem véletlenül van nyomott áron. Ráadásul a mostani nyomott ár is rendkívül magas. Ha rossz környék, mellé még energetikailag is rossz, akkor tuti bukta
2023. jan. 21. 23:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban hogy kockázatos. Kérdés hogy mi lesz a környék sorsa. Pl. Miskolc Avason, ami akkoriban hírhedt volt, 15 évvel ezelőtt vehettél 2 szobás panelt 3 millióért, ma ugyanezek 14-15 milliótól vannak. A rosszabb környékeken lévő ingatlanoknak is van piaca, hiszen nem mindenki engedheti meg magának, hogy az előkelő városrészekben vásároljon többszörös árért.
2023. jan. 21. 23:23
 7/11 A kérdező kommentje:
köszönöm
2023. jan. 22. 08:18
 8/11 anonim ***** válasza:

"Miskolc Avason, ami akkoriban hírhedt volt, 15 évvel ezelőtt vehettél 2 szobás panelt 3 millióért, ma ugyanezek 14-15 milliótól"

Ne haragudj ez eléggé semmit mondó adat.

Győrben 15 évvel ezelőtt 6-8 millióért tudtál 2 szobás panelt venni adyvárosban

Most 36-40 millióba kerül ugyanott.

2023. jan. 23. 14:07
 9/11 anonim ***** válasza:
#8 Akinek csak 3 milliója volt az nem tudott Győrben 6-8 millióért venni. Ellenben ha a 3 milliójából vett pl. Avason akkor sem bukott rajta, legfeljebb nem hatszorosára, hanem csak ötszörösére emelkedett az ára.
2023. jan. 23. 15:28
 10/11 anonim ***** válasza:

Én utána néztem 2007-2008-ban 15 évvel ezelőtt,vidéken Győrben nettó 125-135ezer között kerestem +cafeteriaként 10ezer forintot kaptam sodexo utalványként

(ez olyan volt kb mint a mai Erzsébet utalvány).

És ezt akkor, egyáltalán nem éreztem egy rossz fizetésnek.

2023. jan. 23. 15:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!