Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Onlyfans regisztráció hogy...

Onlyfans regisztráció hogy zajlik?

Figyelt kérdés
Tartalomgyártóként ha fiókot regisztrálok magyarként meg lehet csinálni? Gondolok itt régióra stb. Illetve kell hogy az arcom látszon vagy elég nyaktól lefelé? :D

2023. jan. 20. 17:32
 1/5 anonim ***** válasza:
15%
Árulni akarod a tested jó pénzért mi?
2023. jan. 20. 18:09
 2/5 anonim ***** válasza:
13%
tartalomgyártó :D vagyis prostituált
2023. jan. 20. 18:44
 3/5 DeMoR válasza:

Nos bár nem vagyok affaliate partnere ennek a cégnek, csak szimplán érdekes cikknek gondoltam, ami valamilyen szinten segítette a véleményem prezentálását.. :D

Mert remélni, és továbbra is remélem, nem viszi félre a kérdezőt, mert valóban sok ott a reklám..

Lehet érdemes előbb gondolkodni, neadjisten kérdezni, mielőtt neki esel az embernek, csak mert nem értesz egyet vele:)

2023. jan. 22. 00:24
 4/5 anonim ***** válasza:

A cikkben található regisztrációs linkben van egy referral szám. Ha nem a tiéd az, akkor valaki másé, aki pénzt akar keresni az új beregisztrálókon, gyakorlatilag 0 munkával, mert cikkben szereplő információ egy lófütty.

Szerintem senki nem szeretné eltartani ezt a személyt a munkájával, bárki is legyen az.

Nem a véleményed miatt "estem neked", a cikk írójához hasonló élősködőket rühellem, akik mások tájékozatlanságából próbálnak meggazdagodni és ezt még képesek "segítség"-nek is feltüntetni.

2023. jan. 22. 15:55
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen, a cikk valóban semmit érő. Ennyit én is tudtam :)
2023. jan. 23. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!