Onlyfans regisztráció hogy zajlik?
Nos bár nem vagyok affaliate partnere ennek a cégnek, csak szimplán érdekes cikknek gondoltam, ami valamilyen szinten segítette a véleményem prezentálását.. :D
Mert remélni, és továbbra is remélem, nem viszi félre a kérdezőt, mert valóban sok ott a reklám..
Lehet érdemes előbb gondolkodni, neadjisten kérdezni, mielőtt neki esel az embernek, csak mert nem értesz egyet vele:)
A cikkben található regisztrációs linkben van egy referral szám. Ha nem a tiéd az, akkor valaki másé, aki pénzt akar keresni az új beregisztrálókon, gyakorlatilag 0 munkával, mert cikkben szereplő információ egy lófütty.
Szerintem senki nem szeretné eltartani ezt a személyt a munkájával, bárki is legyen az.
Nem a véleményed miatt "estem neked", a cikk írójához hasonló élősködőket rühellem, akik mások tájékozatlanságából próbálnak meggazdagodni és ezt még képesek "segítség"-nek is feltüntetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!