Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért nem érzékelik a terminál...

Miért nem érzékelik a terminálok a bankkártyámat?

Figyelt kérdés
Eddig nem volt semmi baja most hiába érintem oda bármelyikez nem történik semmi és az összes létező pontját odaerintettem már a kártyának. Ha lehúzom akkor azt írja, hogy hibás kártya viszont amelyikbe bele lehet dugni úgy már viszont jó. Mitől lehet ez? 3honapos a kártya, tehát nem is regi. Otps ha ez számít.
2023. jan. 20. 12:25
 1/8 anonim ***** válasza:
54%

Meghibásodott.

Bemész a bankba, elmondod mi van, küldenek másikat.

Velem is történt ilyen (csak nálam pont a chipes része sérült meg), simán, ingyen cserélték.

2023. jan. 20. 12:30
 2/8 A kérdező kommentje:
3 hónapja kaptam újat, mert akkor még elhagytam. Most ha megint újat kerek, akkor nem küldenek el a francba?
2023. jan. 20. 12:34
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha elhagytad, akkor kifezetted az új kártya árát. Felőlük akár 2 naponta elhagyhatod, amíg fizetsz.

Ha elromlott, az az ő saruk, nem fognak törődni vele, cserélik és kész. Ha majd az 5. kártyád romlik el zsinórban, akkor lehet, hogy szóvá teszik

2023. jan. 20. 12:46
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Nekem is kicserélték ingyen a KH-nál. Ugyanez volt a hiba.
2023. jan. 20. 13:05
 5/8 anonim ***** válasza:
40%
Digitalizáld be a kártyát az OTP Simple-be és fizess a mobiloddal!
2023. jan. 20. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem eleg elhuzni elotte.

Az uj terminaloknal ott kell tartani legalabb 2 masodpercig.

Nalam ugyanez volt.

Kapkodsz a kartyaval.

2023. jan. 20. 17:52
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem kapkodok semmivel, mindenféle módon volt időm kipróbálni mivel ahol dolgozok többféle automata is működik terminálos fizetéssel és mindenféle képen volt időm kipróbálni. Aztán kesobb Tesco és pennys terminalnal is és egyiknél sem mukodott.
2023. jan. 20. 21:35
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ki használ még kártyát a mobil helyett?
2023. jan. 20. 22:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!