Jófogás-Takarékbank hiba - ismerős valakinek?
Figyelt kérdés
Jófogáson hirdetetek egy terméket amit a Jófogás saját rendszerén keresztül akar megvenni egy vevő. Ehhez nekem kellett egy linkre kattintani, majd kiválasztani a bankot, ahol a számlám van. A Takarekbank linkje ki van szürkülve és azt írja jelenleg nem lehetséges. Jófogás "ügyfélszolgálat" szerint keressek ismerőst aki másik banknál van (köszi), Takarékban ügyfélszolgálat szerintem nem fog tudni semmit, de holnap megpróbálom. Van esetleg valakinek ötlete, hasonló tapasztalata?2023. jan. 19. 20:58
1/1 A kérdező kommentje:
Update: majdnem beleszaladtam egy csalásba, valószínűleg ezért is blokkolta a Takarekbank egyből az opciót. Ne használjátok ezt a funkciót a Jófogáson, a csalás melegágya!
2023. márc. 8. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!