Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az az Adóadatlap és hol...

Mi az az Adóadatlap és hol lehet megszerezni?

Figyelt kérdés
Az új munkahelyem kéri ennek a fénymásolatát, de nem igazán tudom, hogy hol tudom megszerezni, vagy mi ez.

#munkahely #adóadatlap
2023. jan. 19. 19:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Előző munkahelyed adta kilépéskor
2023. jan. 19. 19:49
 2/3 anonim ***** válasza:

Minden munkáltató a munkaviszony megszűnését követően köteles a dolgozónak kiadni a "leszámolási papírokat". Aközött kell lennie egy olyannak, amin a náluk megszerzett jövedelmedet, a levont SZJA előleget, az SZJA-val kapcsolatos különböző, igénybe vett kedvezményeket tüntetik fel. A fejlécben ADATLAP van írva.

Annak, akinek nem volt még munkaviszonya, nyilván ilyen nincs.

Egyébként ennek hiányában is tudnak alkalmazni.

Az alábbi egy 2019. évben megszűnt munkaviszony után kiállított adatlap. Ilyesmit keress tartalmilag.

[link]

2023. jan. 20. 17:18
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm kedves válaszolók, szerencsére megtaláltam. Csak ugyebár én olyat kerestem, amire rá van írva, hogy Adóadatlap - mert hogy így írta le a jövőbeni munkáltatóm. Ilyet persze nem találtam és megijedtem. De így megvan, Adatlap 2022 van rajta, és pont úgy néz ki, mint a belinkelt minta (csak persze kitöltve).

Szóval köszönöm, meglett :)

2023. jan. 20. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!