Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Tessék? MLM-es nyuvasztja a...

Tessék? MLM-es nyuvasztja a Bitcoinost hogy ha belép a nyavajás rendszerébe akkor havi 150 000 Forintért venni kell táplálékkiegészítőt s gazdag lesz.

Figyelt kérdés

Bitcoinos ellenben félreteszi havi 150 000 Ft ot és egy év múlva vesz ötezer dolláros árfolyamon Bitcoint masgelfélmillióért és eladja másfél évvel később 200000 dollarod os árfolyamon.

Mi a neve annak az MLM-nek ami ennél is jobb?

2023. jan. 18. 06:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ebből is látszik hogy erre az oldalra nem a bennfentesek járnak, mert az összes kriptó bró, még egy éve is azt írogatta, hogy most kell venni, még a családi ház jelzálogából is, mert egy év múlva 100x ennyit fog érni.
2023. jan. 18. 09:58
 12/14 A kérdező kommentje:
Nekem bennfentes ennek az ellenkezőjét mondta: csak annyit fektess be amit tudsz nélkülözni. Igaz én nem a gyakorikérdések.hu-n kerestem a benfenteseket hanem szakmai oldalakon.
2023. jan. 18. 10:25
 13/14 anonim ***** válasza:
Még mindig itt van az ekzsklúzív tápporokkal házaló MLM-es bohóc? Besz/patott esetleg téged is?
2023. jan. 18. 13:01
 14/14 A kérdező kommentje:

Csak próbált. De kapott tőlem bitcoint.

Mármint szövegelést róla. A hóhért akasztják.

2023. jan. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!