Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak kiváncsiságból kérdezem,...

Csak kiváncsiságból kérdezem, hogy gépkocsi nyeremény betéteknél mennyit érnek az autók?

Figyelt kérdés

Random példa, Toyota Corolla 1,5 sedan Comfort, azt néztem hogy használtan is 9 Milla.

Én azt hittem ezek ilyen pár millás autók csak.

Azt tudom, hogy az OTP azon az áron adja, ahogy kedvezményesen beszerezte.

2023. jan. 14. 15:50
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Már elég régen nincsenek "pár millás" új autók.

A nyeremény autók ára változó, azért mert adott időszakra a betétkönyvek "kamatából" veszik az autókat. Néha többet és olcsóbbat, máskor kevesebb, jobban felszereletet.

De mindig új autót, úgyhogy alsóhangon 7-8 milliótól kezdődnek már.

2023. jan. 14. 16:03
 2/6 anonim ***** válasza:
64%

Rosszul tudod. A kihúzás napján aktuális piaci listaárat fizeti ki az adott autónak, ha nyersz. Azt gondoltad, hogy van egy telepe az otp-nek, ahol állnak az autók? 😂

De ez benne van a ászf-ben is. Nincsen az autó előre megvéve, mikor kihúzzák a nyertest, választhatsz a pénz és egy utalvány között, amivel elmehetsz a szalonba. Nyilatkoznod kell, hogy mit akarsz.

NEM VESZNEK AUTÓT. Az áráért játszol.

2023. jan. 14. 17:31
 3/6 A kérdező kommentje:

2-es valamit nagyon félreértettél a kérdésemben.

Nem írtam olyat amit te most itt kedvesen feltételeztél. Tudom, hogy működik. Ha jobban megfigyeled nem írtam időt.

Feleslegesen próbáltál kioktatni.

2023. jan. 14. 18:54
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

3-as, akkor tanulj meg fogalmazni. Milyen autót szerez be kedvezményesen az otp?

Mennyit érnek az autók? Basszus, megnézed a lista árat. Ma ennyit, holnap meg már annyit.

"Azt tudom, hogy az OTP azon az áron adja, ahogy kedvezményesen beszerezte."

Az otp nem ad el autót😂

Te vagy az analfabéta de nem bírod a kritikát😂

2023. jan. 14. 20:18
 5/6 A kérdező kommentje:

Eskü nem tudsz szöveget értelmezni.

Hozzacsapsz olyan szavakat amiket nem írtam le te idióta.

2023. jan. 15. 20:56
 6/6 anonim ***** válasza:

"Azt tudom, hogy az OTP azon az áron adja, ahogy kedvezményesen beszerezte."

Ehhez nincs hozzacsapva semmi de azt jelenti amit.

2023. júl. 17. 22:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!