Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet vissza szerezni a...

Hogy lehet vissza szerezni a pay pal jelszót?

Figyelt kérdés
Hiába választom a telefonos azonosítást felteszi a két biztonsági kérdést amire nem tudom a választ. Ki emlékszik már arra ki volt a legjobb barátom vagy melyik volt a kedvenc éttermem? Nem volt nekem kedvenc semmiből. Emailt nem tudok nekik írni ,mert ahhoz be kell jelentkezni. Bejelentkezésnél kéri a jelszó vissza állítást.Hogy lehet ezeket a biztonsági kérdéseket kikerülni vagy rájönni mi a lóf@szt írtam anno kínomban?

2023. jan. 14. 01:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Tudsz annyira angolul, hogy telefonálj? Nekem segítettek (kicsit más volt a probléma, nem érkeztek meg a külföldi sms-ek az egykori UPC mobilra).
2023. jan. 14. 02:11
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem ertem miert nem olyan kerdest valasztottal amit nem lehet elfekejteni. Pl mothers maiden name vagy first school.
2023. jan. 14. 06:41
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Az ilyen biztonsági kérdéseket mindig utáltam, mert sosem lehet olyan kérdést választani, amit csak én tudok, más nem és el sem felejtem. Ez egy amerikai idiótaság.

Csak az marad, hogy hívd fel az ügyfélszolgálatot.

2023. jan. 14. 14:32
 4/11 anonim ***** válasza:
#2 Az vele a baj, hogy legtöbb weboldalon amikor regisztrálsz valahol, és a gondosan kiagyalt jelszód után betalálnak ezzel a „mondd meg a kutyád vagy az iskolád nevét” hülyeséggel, sosem közlik, hogy pontosan hogyan fogják felhasználni. Láttam olyan oldalt, ahol jelszó elfelejtésekor a titkos kérdés megválaszolásával egyből beengedtek, meg olyat is, ahol az elfelejtett jelszó helyett csak úgy lehetett újat kérni, ha megadod a titkos kérdésre a választ. Ráadásul mindenhol igen hülye kérdések vannak, alig lehet sajátot beállítani, pedig tudnék.
2023. jan. 14. 20:04
 5/11 krwkco ***** válasza:

"Ráadásul mindenhol igen hülye kérdések vannak, alig lehet sajátot beállítani, pedig tudnék."

Semmi akadálya, hogy minden kérdésre ugyanazt a választ adja meg az ember. Függetlenül attól, hogy mit kérdeznek.

2023. jan. 14. 21:10
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
#5 Az meg egyenértékű azzal, mintha mindenhol ugyanazt a jelszót hasznáknád.
2023. jan. 14. 21:58
 7/11 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudok angolul. Nem tudnám elmondani mi a problémám. Úgy látom el kell eresztenem ezt a dolgot. Veszítettek egy ügyfelet. Vagy megpróbálok regelni még egyszer egy másik emaillel. Nem értem miért túráztatják az ember agyát ilyen szarral.
2023. jan. 15. 07:59
 8/11 A kérdező kommentje:
Valami olyat írhattam én ,hogy nem tudom. Mert meglepett már eleve a kérdés. De ,hogy miként fogalmaztam már fogalmam sincs. Bosszant ez a dolog. De megmérgesítem magam és befejezem a vásárlást a külföldi oldalakról!Basszák meg a gazdaságukat!
2023. jan. 15. 08:03
 9/11 anonim ***** válasza:
Hát, nem miattad fognak csődbe menni. De amúgy telefonszám nem volt megadva? Csak mert azzal is tudsz új jelszót kérni.
2023. jan. 15. 08:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Nincs egy angolul tudó haverod se, aki tolmácsol?
2023. jan. 15. 19:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!