Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Meddig lesznek még nálunk...

Meddig lesznek még nálunk zsebpénz jellegű fizetések?

Figyelt kérdés

Betéptem a városba és egy két helyen érdeklődtem milyen lehetőségek vannak..

Nem hittem el... 140 nettó, 150 nettó meg hasonló ajánlatok..

Ezek hülyék? Tényleg azt hiszik hogy 150 nettóért 8 órában fogok nekik dolgozni miközben csak a kaja költség 100 ezer?

2023. jan. 11. 13:02
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%

"Tanulj szakmát, fodrászo, kozmetikusok is milliókat keresnek és nem nehéz elkezdeni"

Hagyjuk már, minden 3. nőismerősőm elvégezte ezt a tipikus körmös, fodrász, kozmetikus szakmát, hogy majd beindítja az ipart, aztán végül kb. mind hagyta a francba, annyiba kerül a helybérlés, alapanyagok, rezsi, adók, hogy olyan árakat kéne adni, amit a többség sokall. Egyáltalán nem könnyű ezeket "tisztán" csinálni, és az elején nagy befektetés is, a szakmából frissen kiszabadult 20-22 éveseknek honnan lesz tőkéje.

Egy ismerősöm van, akinek ez jól megy, de neki nincs is gyerek tolja reggel-este, hétvégén. Az meg, bocs, de nem élet, csak dolgozik, de ideje ninc semmire.

2023. jan. 11. 15:28
 12/16 NTBS ***** válasza:
Amíg nem lesz bérunió az Eu-ban.
2023. jan. 11. 15:35
 13/16 anonim ***** válasza:
84%
10-es, SSC alsó hangon is megadja a nettó 300-at,a jobb helyek tobbet is. (legalábbis BP-n)
2023. jan. 11. 15:55
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

13-as, hát nekem 210-et akart fizetni tavalyelőtt a legjobb ajánlat, akkor keresett barátnőm másik SSC-ben 200-at, most már mondjuk 250-et......nyelvtudást igénylő munkáért, természetesen.

Szóval nekem mindig fura, mikor valakik írják a nagy fizetéseket, akkor mi vagyunk nagyon szerencsétlenek, pedig mint látszik, tanultam, nem is keveset és több helyre jelentkeztem (bár igazából az volt a durva, hogy nem is nagyom volt már akkor sem munkalehetőség vidéki megyeszékhelyen, pedig akkor még állítólag munkaerőhiány volt.

2023. jan. 11. 16:02
 15/16 anonim ***** válasza:

Érdekes mi jóval többet keresünk.

Én nem piacképes diplomával 450e nettót, férjem érettségi+ OKJ végzettséggel 600 nettót.

Igaz nyelvet jól beszélünk és a szakmánkban mindig törtünk előre..

Legyél villanyszerelő, 5.5 nap munkára 800 ezret fizettem most ki neki. Ez a munkadíj.

Vagy a vízszerelőnek 8 órára 400 ezret..

2023. jan. 11. 16:47
 16/16 anonim ***** válasza:
Szakik az utóbbi években mind jóval többet keresnek mint a diplomások, nem lehet már összehasonlítani a kettőt
2023. jan. 12. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!