Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elküldeni?

Hogyan tudom elküldeni?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Van egy 40.000 ezres email listám és mindegyiknek elszeretnék küldeni egy emailt aminek tartalma ugyanaz ezt hogyan tudom megvalósítani?

nyilván nem egyszere szeretném elküldeni ha nem részletekben pl. napi 1000 email.

2023. jan. 10. 22:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Becsapós emaileket akarsz küldözgetni. ugye
2023. jan. 11. 00:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Thunderbird pl tud excel lista alapján levelet küldeni.
2023. jan. 11. 01:21
 3/7 anonim ***** válasza:
Mailchimp
2023. jan. 11. 08:48
 4/7 A kérdező kommentje:

1. Válaszoló nem nyugi, email marketingre használnám

2. Válaszoló a thunderbird még jó is lenne de csak egy email címről lehet küldeni

3. Válaszoló a mailchip havi limit miatt nem jó(és 40.000 contacts után kisebb vagyont kellene fizetnem havonta)

2023. jan. 11. 11:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Nekem egy olyan lehetőség kellene ahol több domain email címről tudok (Mail merget) küldeni. IT zsenik help me! :D
2023. jan. 11. 11:19
 6/7 anonim ***** válasza:
Thunderbirdben is lehet több e-mail címről küldeni, nem csak egyről.
2023. jan. 11. 11:28
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez ingyen nem fog menni, vagy sok meló lesz és ráadásul, nem vagyok benne biztos, hogy ha pl. Thunderbirdet használsz, nem pakolja-e be az összes címet minden levélbe, az pedig komoly baj forrása is lehet, ha valaki feljelent.

Igen tudom el lehet rejteni, de ez nem az e-mail marketing kategória.

Ennyi címből biztosan lesz nyereséged, szóval megéri egy normálisabb előfizetés. A mailchimp igen lehet, hogy drága, de jó.

Van olcsóbb is ezeket nem igazán ismerem.

[link]

[link]

Ennél a kettőnél 14-16 000 Huf egy hónapra az előfizetés egy ilyen méretű listához.

Ha valóban nem spammelni akarsz, keres meg privátban, biztos meg tudunk egyezni. Akár még ingyen is lehetséges.

2023. jan. 11. 14:20

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!