Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ma (hétfő) jár le a személyi...

Ma (hétfő) jár le a személyi igazolványom érvényessége, ha szerdán tudok csak bemenni meghosszabbítani, akkor kell büntetést fizetnem?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 05:20
1 2
 11/16 NTBS ***** válasza:
Régen dupla illetéket kellett fizetni. Most szerintem semmit.De miért nem hosszabbítottad meg időben?
2023. jan. 9. 15:43
 12/16 A kérdező kommentje:
írtam, h. itthon vok, nem megyek sehova.
2023. jan. 9. 17:13
 13/16 A kérdező kommentje:

9

van már több mint egy éve ügyfélkapus regisztrációm.

2023. jan. 9. 17:14
 14/16 A kérdező kommentje:
nem azért kések vele, mert nem tudtam, h. lejár, hanem betegeskedek, és ma nem tudtam bemenni.
2023. jan. 9. 17:17
 15/16 anonim ***** válasza:

" és ma nem tudtam bemenni." Nem csak a lejárat napján lehet cserélni; akinek szombaton, vasárnap, vagy hétközi munkaszüneti napon jár le, hogyan tudná cserélni?

Na jó, semmi gondod nincs belőle, de 2022. november 10. óta nem tudtál bemenni? Ha van ügyfélkapu regisztrációd, akkor foglalhattál volna időpontot, és akkor 10-15 perc lett volna az idő, amit ott kellett volna töltened.

2023. jan. 9. 19:56
 16/16 A kérdező kommentje:
igen, nem tudtam bemenni.
2023. jan. 9. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!