Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Megeri alapitvanyoknak utalni?

Megeri alapitvanyoknak utalni?

Figyelt kérdés

Ti szoktatok alapitvanyokbak adni penzt? Evente egyszer, vagy akar rendszeresen, vagy esetleg tobb alapitvanynak?

Tudom hogy sajat dontes, de sztem nem nagyon neznek erte semmibe. Es tudom hogy az ember nem azert ad, hogy var erte valamit, hanem azert mert oda jut a penz, ahova szanja (remelhetoleg).

Ti adtok penzt alapitvanyoknak?

2023. jan. 6. 16:01
 1/10 anonim ***** válasza:
20%
megérni nem éri meg anyagilag. Viszont másoknak segítesz vele.
2023. jan. 6. 16:19
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1%-omat szoktam felajánlani, de ennyi.
2023. jan. 6. 16:20
 3/10 anonim ***** válasza:
alapítványnak igen, neked nem
2023. jan. 6. 16:51
 4/10 anonim ***** válasza:
70%
Soha nem adok alapítványnak. Sajnos a pénz nagy része fenntartási költségekre megy el, a töredéke jut csak arra a célra amire adtad. Nem gondolom, hogy a támogatásokból elsősorban az alapítvány vezetőinek a jóléte az elsődleges. Példának említhetném a Gyermekrák alapítványt.
2023. jan. 6. 17:14
 5/10 anonim ***** válasza:
Így van ahogy a 4-es írja! A pénz csak elhedálják.
2023. jan. 6. 17:37
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Wikipedia-nak szoktam küldeni. Sokszor segített már. Diplomámhoz olyan 10%-ban hozzájárult.
2023. jan. 6. 18:41
 7/10 anonim ***** válasza:
A gyerekem iskolájának, bölcsödéjének szoktam utalni havonta, mert tudom, hogy az jó helyre megy.
2023. jan. 6. 20:02
 8/10 A kérdező kommentje:

Pl evente 2 alkalommal adok 100 ezer forintot egy alapitvanynak egy viszonxlag ismert alapitvsnynak beteg gyerekeknek segit. Es ismerem az alapitvany igazgatojat es dolgozoit is. Tudom hogy sajat dontes, nem kell semmit varni, ga adunk, tehat onzetlenul kell adni stb. De mrgig olyab rosdzul esett, hogy most karacsonykor szilveszterkor egyik dolgozoja vagy maga sz igazgato sem urt nekem egy boldog jaracsonyt, vagy boldog uj evrt. Semmit. Igaz en sem. Eddig mindig en irtam bekik es aztan ok.

Vagy sosem hivnak el engem semmi esemenyre amit szerveznek.

Amugy en nem vagyok vallalkozo vagy ceg vagy vallalat semmi. Egy atlag ember vagyok.

Szerinntetek keves ez a penz.

Ha 500 ezret utalbek, akkor mar jobban kellenek?

2023. jan. 6. 20:29
 9/10 anonim ***** válasza:
74%
De most komolyan, mit vársz cserébe?
2023. jan. 6. 20:40
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Bocs, de tényleg nem értem. Arra költik a pénzt, amire adod és nem postára meg rendezvényekre. Ez miért baj?
2023. jan. 6. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!