Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogy lehet fizetni OnlyFans-en?

Hogy lehet fizetni OnlyFans-en?

Figyelt kérdés
Valaki adta már meg a kártya adatait? Kissé tartok tőle, ezért kíváncsiskodom :)
2023. jan. 6. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
69%
Az OF az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb cég ilyen téren, szóval bátran megadhatod. De ha nagyon félsz, akkor csinálj egy revolutot pár perc alatt, ott élni fog egy virtuális kártya szinte azonnal és akkor fizess azzal. Sok veszítenivalód nincs. Én is revolutot használok OF-en amúgy, de csak azért, hogy az asszony nehogy észrevegye :D
2023. jan. 6. 12:16
 2/3 anonim ***** válasza:
74%

Most komolyan egy mainstream, 1 milliárd dollár feletti árbevételű cégtől félsz?

Én nem értem az emberek hogy mernek az interneten bármit csinálni ezek után.

2023. jan. 6. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
79%
Nem értem, hogy lehet ennyi balek, hogy képekért fizetnek, mikor korlátlan mennyiségben és ingyen elérhetőek a filmek, sokan megrekedtek 1980-ban :)
2023. jan. 6. 13:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!