Netes kifizetések elutasítva?
Figyelt kérdés
Nemrég próbáltam online vásárolni egy híres webshopból, de sehogy sem tudtam megoldani, paypal-t és az otp bankszámlát is elutasítja, bárhogy próbáltam.
Most a Netflixet szerettem volna előfizetni, és ugyanez. Nem írja hogy mi a hiba, csak hogy elutasítva vagy ilyesmi.
Otp debit kártya/netbank is van.
Játékok online feltöltésénél semmi probléma nincs, a vásárlásnál miért nem fogadja el?
Elnézést ha rosszul fogalmaztam remélem azért érthető lesz a probléma.
Illetve előre is köszönöm a segítő válaszokat!
2023. jan. 2. 12:33
1/3 anonim válasza:
A bankot hívtad?
Ha minden rendben van, nincs limit, jó a biztonsági kód, stb., akkor csak a bank tudja megmondani, hogy adott helyen miért nem működik, amikor máshol meg igen.
2/3 anonim válasza:
Nincs beállítva a kettős hitelesítés. Használata az EU-ban már egy ideje kötelező, ha nincs beállítva elutasításra kerül a vásárlás, ha a kereskedő az EU-ban van. Ha nem, akkor enélkül is működhet a vásárlás.
3/3 anonim válasza:
A paypalon van egyenleged? Vagy nulla forint van rajta és csak a kártya van társítva? Aktiválva van a kártya? Használtad már a kártyát? (Bankomatban, vagy boltban?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!