Ma vettem észre a postaládámba az E.ON levelet. Tegnap dobhatta be a postás vagy nem tudom. Kibontottam, de nem volt benne csekk. Ilyenkor mi a teendő?
Csak a számlaismertető kétoldalas papír volt benne és még egy papír amin a név és a cím van, más nem.
Soha nem történt még velem ilyen. Ezek szerint kihagyták a csekket.
Hátha veletek történt már ilyen és tudtok segíteni.
Látom páran még sose láttak közüzemi számlát
Számlaismertető csak számla mellé jár, nyilván az automata nem csomagolta le a kérdező számláját
Ügyfélszolgálat pótolja
Kérdés is felesleges volt
"Számlaismertető csak számla mellé jár, nyilván az automata nem csomagolta le a kérdező számláját"
Lehet, de:
Ezen a héten lesz diktálásos időszakom, az előző számlák pedig rendben megérkeztek, be is vannak fizetve. Tehát számlát egyenlőre nem várok, mégis kaptam tőlük számlaismertetőt.
Néztem is nagyot, hogy most ezért tényleg képesek voltak postaköltséget fizetni, amikor a következő számlával is elküldhették volna.
Az E.ON nekem még az 500 forint alatti összegről is küld számlát.
Akkor hogy' is van ez?
"Mivel akkor is küldenek egy érvénytelen csekket ha nem kell fizetni semmit."
Az lehet, de ahhoz számlát is kéne kiállítani. Itt az nem volt, ezért nem értem, hogy egy sima értesítőhöz miért vársz csekket.
Persze az sincs kizárva, hogy a számla kimaradt a levélből. Ezt nem tudhatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!