Fedex vám és áfa 1 év után!??
Sziasztok!
Az mennyire felel meg a jogszabályoknak, hogy egy 2021. december 31.-én átvett csomagra, idén decemberben érkezett egy Fedexes számla, miszerint ha nem fizetem be az áfát és a vámot 7 napon belül, jogi útra viszik a dolgot!
Nem tudom ki van otthon ilyen témában, de tudtommal 1 évvel ezelőtti dologra nem lehet kiállítani utólag számlát!?
Vagy tévedek?
Elég gáz egyébként hogy technikai hibára hivatkoznak, és hogy azért lett ennyi idővel később kiküldve a számla!
1 évig nem tudom milyen technikai hiba állhat fent, ami miatt nem tudnak postai úton kiküldeni egy számlát!
Illetve a másik hogy erről még csak tájékoztatni sem tájékoztatják a vásárlót! És konkrétan 1 év után csak benyögik, hogy figyelj már amúgy volt egy csomagod 1 éve, amire mi felszámoltunk 27% áfát, meg valami eljárás költséget, na meg még azért vagy 4000ft ot még ráteszünk mert intézzük helyetted a dolgokat 🤷♂️
Nagyon gáz. És most kitudja a többi fedexes csomagom is így jár e, mert azóta volt pár...
Haha, ennyit a "vámtanácsadóról"...
Ilyen jó tanácsokért igazán megérte tanulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!