Hova tudok menni dolgozni Ausztriába, ami közel van valamelyik magyar városhoz, határhoz és munka is van?
Figyelt kérdés
autó az nincs, olyan helyet szeretném, ha javasolnátok, ahova busszal, vonattal átjutok időre.
Egyedül tartom el a családot, (anyukám és gyerekei/testvéreim) Nem írnék részleteket.
Darukezelő voltam eddig, fizikai munkás.
Merre induljak el ilyen feltételek mellett? Mindenképp olyan megoldás jell, hogy Magyarországról járok át, tehát ingázás.
Köszönöm
2022. dec. 28. 08:50
1/8 A kérdező kommentje:
Senki, semmi tanács?
2022. dec. 28. 12:10
2/8 anonim válasza:
Ha gyorsan szeretnél állást, akkor Bécs, ha közelit akkor Burgenlandban valahol.
3/8 A kérdező kommentje:
Tudim, Burgelamdban szeretnék, de nem tudom honnan könnyebb autó nélkül átjárni?
2022. dec. 28. 15:32
4/8 A kérdező kommentje:
Burgerlandban*
2022. dec. 28. 15:32
5/8 A kérdező kommentje:
Csak az a probléma, hogy jogosítványom nincs és menetrendszerinti buszok meg nem tudom melyik városból vannak, hogy beérjek egy adott munkahelyre?
Tehát ilyesmi tapasztalatok jól jönnének. Köszönöm
2022. dec. 28. 15:34
6/8 anonim válasza:
Autó nélkül nagyon nehéz lesz, nagyon leszűkülnek a lehetőségek. Nézd meg a vonatokat merre mennek, nemzetközi buszjáratok bem igazán megbízhatóak.
7/8 A kérdező kommentje:
Vonatot se tudok... legalabbis nem talaltam,ezert irtam ki a krrdest, nyilvan!
2023. jan. 12. 10:21
8/8 A kérdező kommentje:
kerdest*
2023. jan. 12. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!